Leusteanul si lemnul dulce

Frunzele de leustean, daca sunt folosite dupa un anumit mod de preparare(pe care am sa vi-l descriu mai jos), produc o serie de substante capabile sa ajute organismul nostru in eliminarea rezidurilor toxice. Acesta este foarte util si in cazul unui regim anti-alcoolic, cu cat un alcoolic are nevoie sa-si regenereze organismul imunitar, cu atat mai mare este capacitatea lui de vindecare.

Impreuna cu alte substante continute in diverse legume, leusteanul este si un puternic regenerator al virilitati, care in multe cazuri s-a diminuat.

Infuzie cu frunze de leustean

Mod de preparare: Se spala sub jetul de apa 200gr. de frunze de leustean apoi se pun la fiert intr-un vas cu putina apa si sare. Le lasam sa fiarba la foc mic pana cand acestea se vor macera complect.

Punem totul in sita, le pasam cu o presiune continua si le depozitam intr-o sticla inchisa ermetic…

Lemnul dulce- radacina acestei plante are calitati regeneratoare si antitoxice. Utilizarea ei este posibila sub mai multe forme: natural, prin mestecare, produce un suc care favorizeaza buna functionare a sucurilor gastrice.

Aceasta permite diminuarea durerilor locale la persoanele cu probleme la stomac. In plus, vitaminele continute vor favoriza metabolismul grasimilor care, daca nu sunt bine digerate, amplifica toxicitatea alcoolului.

 

Infuzie cu radacina de lemn dulce

Mod de preparare: Sunt necesare 7-8 bucati de radacina de lemn dulce de dimensiuni medii, pentru a obtine o cantitate suficienta pentru tot tratamentul.

Puneti radacinile intregi  intr-un vas acoperindu-le cu 50% apa si 50% alcool dublu rafinat. Lasati-l la macerat timp de 48 de ore.

Filtrati prin sita compozitia avand grija sa zdrobiti bine radacinile. Puneti lichidul astfel obtinut in 100 de grame de apa distilatasau data in clocot si conservati-o intr-o sticla inchisa ermetic…

 

Sper sa fie de folos sanatatii noastre !!!

 

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s