Indiferenta este sora cu Moartea.

Chiar daca planeta este intr-o continua fierbere, omul nostru nu-si face griji, ci isi continua viata de parca toate ar fi la locul lor! Un alt adevar care este cu mult mai aproape de usa casei noastre, nu numai ca ne spune, dar ne si arata, ce suntem noi de fapt! In lumea reala nu prea poti afla cei trece prin cap fiecarui om, in schimb aici in lumea virtuala, gandurile omului sunt la vedere, chiar daca el/ea incearca sa le ascunda in spatele altor ”clisee”.

Nu despre gandurile omului vreau sa vorbesc acum, ci despre indiferenta omului. In afara regilor, miliardarilor din tata in fiu, analfabetilor si a nebunilor, cu totii suntem oameni de rand, chiar daca unii sunt presedinti de state, ministrii, doctori docenti, simpli profesori, popi sau muncitori calificati-necalificati!

Un om care stie numara banii, nu se poate chema, un om nebun!
-Care este modalitatea prin care poti descoperi cel mai repede caracterul unui om? Sa-l atingi la buzunar! Nu degeaba se spune ”banii sunt ochii dracului” sau ”banul orbeste chiar si pe cel intelept”. Banul arata adevarata fata a unui om! Exemple, gasesti cu duiumul in zilele noastre, si nu trebuie sa te duci prea departe ca sa descoperi acest fenomen, deoarece, fiecare individ in parte este un astfel de exemplu-fenomen!

Adevarata interpretare a urmatoarelor vorbe:”Pace si Virtute, Pace si Iubire (Peace and Love)”, o gasesti in:”Fiecare isi trage jarul sub oala lui!”, si:”Ma doare sufletul de el/ea, dar de mine mi se rupe inima!”.
‘Ce iese din pisica soareci mananca”….Tot la fel sta treaba si cu educatia! Un om bine educat, va ramane la fel in orice situatie, o exceptie va face, doar atunci cand, viata ii va fi amenintata: “Viata mea inainte de toate”.

Un barbat casatorit care isi iubeste cu adevarat familia, nu se va aventura niciodata in discutii lungi cu alte femei..O femeie casatorita care isi iubeste cu adevarat familia, nu se va lasa atinsa de un alt barbat.
“Poate cineva sa ia foc in san, fara sa i se aprinda hainele? Sau poate merge cineva pe carbuni aprinsi, fara sa-i arda picioarele? ” Tot asa este si cu cel ce se duce la nevasta aproapelui sau: ” oricine se atinge de ea nu va ramanea nepedepsit.”(Pilde 6:27,28,29).

Indiferenta este sora cu Moartea.

1 Comment

  1. Pingback: Free Piano

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s