Avantajele videochatului din studio

Avantajele videochatului din studio

Ca si aparitie videochatul, din ce imi amintesc eu, se intampla in urma cu vreo cinsprezece ani si continua sa se dezvolte si sa isi imbunatateasca serviciile.

Sa nu ma intrebati cine este inventatorul videochatului ca nu stiu ce sa va raspund, dar ca si activitate pot spune ca videochatul capteza multa atentie in lumea intreaga si continua sa creasca ca si numar de persoane interesate.

Acum este stiut faptul ca aceasta activitate poate fi facuta in doua moduri: de acasa si dintr-un studio specializat

Noile modelele, care vor sa-si inceapa cariera in acest domeniu isi pun, desigur, intrebarea: Sa lucreze de acasa sau dintr-un studio specializat?

Eu am sa va enumar cateva din avantajele videochatului practicat din studiourile specializate.

Studioul este acel spatiu amenajat special pentru activitatea de videochat, organizat pentru un mediu de lucru profesionist, placut si eficient.

Un studio pe langa confortul sporit si o locatie centrala, mai ofera si o echipa profesionista care se ocupa in permanenta de suport pentru a facilita munca modelelor.

Un foarte mare avantaj este si acela ca lucrand intr-un studio, persoana respectiva nu va fi nevoita sa-si rezolve problemele tehnice sau de orice natura. Acestea intra in sarcina studioului. Modelul trebuie doar sa se focuseze pe munca de zi cu zi.

Facilitatile de care dispune un studiou, nu prea le poti avea acasa si, ma refer aici la internet de mare viteza, suport tehnic non-stop, instruire pentru a invata cum sa se comporte cu fiecare client…

Intr-un studio decorurile pot fi variate. Despre calitatea imaginilor ce sa va mai zic, ele sunt redate cu cu ajutorul camerei full hd

Si, un ultim avantaj, pe care il mentionez, e cel legat de legalitate. Lucrand de acasa nu vei beneficia de forme legale (adica, contract de munca). Dar, sunt studiouri care nu fac angajari fara forme legale. Acestea fiind platotoare de taxe si impozite iar angajatele au contract de munca.

Daca doriti sa va incepeti cariera in acest domeniu si sunteti in cautarea unui studio de videochat eu va recomand sa va aruncati un ochi la acest: studio videochat

Din ceea ce stiu eu la Black Studio angajarile se fac pe baza de contract si exista un program de lucru.

Eu am vorbit doar de avantaje, dupa cum ati observat, dar voi puteti sa vorbiti( comentati) si despre dezavantaje…E liber la comentarii si pareri diferite, fireste!

Din blogosfera romaneasca va doresc s-aveti o zi profitabila.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s