Genaratii noi, generatii vechi.

Genaratii noi si generatii vechi.

Se stie de de cand este lumea si pamantul, ca intre cei tineri si cei batrani exista o animozitate din cauza intelegerii diferite pentru lumea sau vremurile pe care le traim. Se spune sau ma rog e o vorba: daca tineretea ar sti, daca batranetea ar putea. Cu ani in urma se spunea, nu mai e cum fu odata, mergea baiatul la fata, acum lumea s-a schimbat, merge fata la baiat. Nu stiu ce inpact au putut avea aceste vorbe sau aceasta schimbare in conceptia oamenilor. Dar vad acum ceva mai nou. Fetele de azi, nu mai sunt duse legate la targul de sclave, acum isi prezinta singure nurii si corpul pe internet sau in presa scrisa. Nu numai atat , dar isi exprima si preferintele cu mult curaj. Fete de 18 ani ( inca eleve ) afirma ca la ” petreceri ” consuma votca, iar sexul la prima intalnire, reprezinta o provocare. Lumea este ( cel putin asa se afirma peste tot ) in continuu progres. Normal si conceptiile sunt deci un progres. Deci in concluzie, putem spune ca lumea are o directie buna !

PS. Citeam in mass- media noastra despre o tanara care isi vinde virginitatea pe o suma uriasa…si, sunt destui doritori. Cum ar zice un realizator: ASA CEVA!!
Progresam, fireste!

Advertisements

One thought on “Genaratii noi, generatii vechi.

  1. Generatiile care vin sunt de-a dreptul horror..habar nu am daca s-o alege ceva de viitorul acestei tari. Tinerii nu mai au niciun repsect pentru nimeni, Si eu sunt tanara am 28 de ani, si totusi vad altfel lucrurile decat mai tinerii de azi.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s