Poate aşa le ies din cap fumurile

Când îi văd pe copiii ăştia care, zice-se, au absolvit liceul, cât de senini ies ei şi spun că nu au luat bac-ul – nici de data asta, la a doua sesiune! – îmi vine să-i bat cu funia udă, să se trezească la realitate.

Eu le propun autorităţilor, având în vedere că aceşti inconştienţi fac şcoala şi susţin examenele ŞI pe banii mei, ca cei care nu au promovat bacalaureatul nici în cea de-a doua sesiune, să fie obligaţi la restituirea banilor cheltuiţi de către stat cu ei în cei 4 ani de liceu şi pentru organizarea celor două sesiuni de examene! În cazul în care nu au resursele financiare necesare, să facă muncă în folosul comunităţii până la stingerea ultimului bănuţ din datorie. ilPoate aşa le ies din cap fumurile, fiţele, manelele, fotbaliştii, botoxul, etc. şi li se trezesc la realitate şi părinţii!!!!!!!!!! Şi, în felul acesta, le va dispărea şi zâmbetul ăla de “je m’en fiche” de pe faţă!

Advertisements

2 thoughts on “Poate aşa le ies din cap fumurile

  1. cand nu iau bacul eu ma bucur, pentru ca nu mai pompeaza bani multi bani in facultati, care nu conteaza, dupa ce termina, sunt la fel ca si fara ea. daca asta e singura calde de a opri pomparea miliardelor in facultati, inclusiv de stat, atunci o prefer

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s