Lenjerii. Unde dai si unde crapa!

In urma cu o saptamana am purtat o discutie, extrem de interesanta cu o foarte buna prietena. Discutia a fost axata pe: lenjerii, perne …chestii legate de asternutul unui pat!

Daca va veti intreba de ce o asemenea discutie, am sa va lamuresc, in cateva cuvinte. Sunt sigur de asta!!

Deci, in primul rand imi doresc un set complet de pat, unul nou pentru dormitor. Caci tocmai am finalizat de dat cu lavabil si pus tava din lambriu…
In al doilea rand imi doresc si, maxim doua perne pufoase. Asta, deoarece am vazut prin magazinele clasice ca nu intra la setul de lenjerie de pat
In al treilea rand doresc ca modalitatea de achizitionare sa fie una extrem de rapida. N-am timp de umblat prin magazinele clasice asa cum ma sfatuia prietena mea veche, de care v-am spus la inceput. Ea imi recomanda sa merg la un hipermarket, undeva in afara orasului, ca a vazut acolo cu cateva zile in urma, ceva destul de frumos…

Deci, cam asta ar fi situatia…si, in consecinta am inceput sa caut prin mediul online, un magazin ce comercializeaza lenjerii de pat. “Unde dai si unde crapa” spune o vorba romaneasca, eu cautam lenjerii de pat pentru mine si gasesc: lenjerii hoteliere . Acum, nu ca nu sunt curios sa vad ce produse mai sunt in aceasta piata, dar curiozitatea mea a dat roade, caci pe site-ul respectiv lenjeriile de pat. par sa se potriveasca cu gusturile mele.

Si, ce credeti voi, am stat prea mult pe ganduri? Pai, nu prea!! Am complectat rapid formularul pe care l-am gasit, cu ceea ce mi-a placut mie si astept acum un raspuns… Eu, vreau doua seturi si cred ca cei care comercializeaza aceste produse sunt interesati sa vanda. Deci, nu vad care ar fi problema, chiar daca am inteles ca se adreseaza in primul rand hotelurilor si restaurantelor.
Pai, daca mie mi-au placut!!! Stiti, de ce? Pentru ca sunt produse din bumbac suta la suta, rar mai gasesti asa ceva…Intr-un asemenea asternut confortul este unul maxim, durata de viata a lenjeriei de pat este mare, are rezistenta la spalare, iar in opinia mea sunt extrem de folositoare si pentru uz casnic.

In privinta pernelor inca nu m-am hotarat, astept sa vad ce rezolv cu lenjeria, vad de ce buget mai dispun si dupa aceea intru si caut prin magazinele online romanesti sau aleg ceva tot de pe acest.site..
PS. Dragi mei cititori si cititoare sa stiti ca pe site-ul respectiv, ma rog magazin online…..am vazut si niste pilote frumoase !!!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s