Bijuteriile RoyalDiamante pentru o toamna frumoasa

De unde pana unde aceasta afirmatie? Va explic, imediat si extrem de simplu! Fiind o zi libera pentru mine si, cum pe afara toamna isi arata un picut coltii (ploua si bate un vant rece de parca ar fi iarna), chiar daca suntem in luna septembrie, am intrat pe net si am inceput sa caut ceva pentru prietena mea draga! Ca, dehh… doar se apropie Ziua ei de nastere si  trebuie sa fiu prezent la datorie si in acest an!
Asadar, am intrat pe site-ul sau mai bine zis am “intrat” in magazinul online: royaldiamante ,  la categoria: inele cu diamant pentru a alege o bijuterie, pe care mai apoi Eu , de fapt curierul, sa o duca direct la adresa prietenei mele! Hai, ca-s plin de idei nastrusnice! Nu-ia sa?🙂
Si, ochii mei s-au oprit la categoria: inele cu diamant ! Oare, de ce? Pai, tot eu va spun cele doua motive:

1. Ca si, simbol, daruirea unui inel pare ca dateaza de pe vremea egiptenilor, acestia daruindu-le femeilor pe care le iubeau un inel, iar daca acestea il primeau, era de fapt semnul ca urmeaza sa respecte un juramant de uniune, daruire fata de barbatul caruia urma sa-i devina sot si sa-i fie alaturi toata viata.

Acestia purtau inelul pe degetul inelar (de aici vine numele popular al celui de-al patrulea deget) al maini stangi, considerand ca acesta ar avea o legatura directa cu inima, organul unde, desigur, se “stocheaza” dragostea. Inelul era daruit in cadrul unei mici ceremonii in casa parintilor fetei.
Mai tarziu obiceiul acesta a aparut si la romani, acestia oferind un inel femeii cu care doreau si urma sa se casatoreasca. Oferirea unui inel se facea cu mult fast si eventual printr-o sarbatoare romantica, la care participau cei doi.
Simbolistic vorbind, inelul inseamna poate cel mai frumoas mod de exprimare al dragostei.

V-ati prins? De ce am ales un inel cu diamnat!:) Ei, sa va spun si motivul cu numarul doi.

2. Am omis sa va spun ca eu in timp ce navighez prin online-ul romanesc, ascult muzica. Eu, zic ca-i muzica buna! firesc, fiecare cu gusturile sale! Si, ce credeti voi ca scultam? Normal, nu aveti de unde sa stiti!🙂 Asa ca spun eu, acum: Holograf, cu melodia “Ti-am dat un inel”
Hai, ca o stiti si, de asemenea videoclipul. Acum, am speranta ca va vine si voua vreo idee asemanatoare si faceti cadoul mult asteptat persoanei dragi din viata voastra! Daca nu ati facut pana acum acest gest sau pas!!!. Cum sa-i zic? Pas sau gest?

Bijuteriile RoyalDiamante.ro, va aduce o toamna frumoasa in garderoba si viata dumneavoastra!
Acum cateva cuvinte si despre: RoyalDiamante, care detine o fabrica de productie in Anglia si se afla pe piata diamantelor de peste 35 de ani.

Sunt cei mai mari specialisti in proiectarea si, de asemenea fabricarea bijiteriilor cu diamante. Toate produsele sunt de calitate superioara la cele mai scazute preturi din aceasta piata.

Din blogosfera romaneasca va doresc o toamna frumoasa si plina de surprize placute!:)

PS. Daca articolul acesta a fost pe placul vostru intrati si pe acest site lamirese.com , ca idee:)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s