Repar masina de spalat

Va mai aduceti aminte de mica publicitate din ziare, care era la moda in urma cu cativa ani. De pe paginile unui ziar iti puteai cumpara o casa, un teren, un televizor sau o masina de spalat. Tot pe paginile acelea puteai gasi un meserias care iti putea repara un televizor sau o masina de spalat.
Odata cu aparitia internetului si a site-urilor de anunturi online, rubrica de mica publiciatate din ziare a inceput sa fie neglijata de tot mai multi oameni. Din aceasta cauza acea rubrica a devenit din ce in ce mai putin bogata in oferte, locul ei fiind luat de internet.

Anunturi precum: reparatii masini de spalat sau anunturi mai clare: reparatii masini de spalat Bucuresti , au devenit mult mai vizibile si vizualizate in online, decat in ziarele clasice. Mai ales ca se poate face chiar un site specializat pe un anumit domeniu.
Nostalgici mai sunt si vor mai fi, dar utilitatea internetului se dovedeste pe zi ce trece o investitie utila.

De foarte multe ori m-am intrebat, cum ar fi, daca as fi nevoit sa am o campanie publicitara. Unde mi-as face-o cunoscuta? Daca as fi in situatia de a posta un anunt, cu siguranta as alege o campanie pe internet. As folosi atat site-urile de anunturi cat si retelele de socializare, de genul facebook-ului. Ar fi, zic eu ,o treaba buna si eficienta. Reclama in mai multe locuri.

Sunt unele voci care spun ca netul, adica mediul online , iti ofera si-o “targetare” buna. Stiu ca suna cam naspa, cuvantul, dar este un motiv pentru care se merita sa alegi, sa-ti faci reclama in online.

Sunt si voci, care sustin ca mica publicitate clasica, o sa revina in forta. Ma indoiesc! Cred ca sunt nostalgici…momentan aceasta nu mai e vizibila, chiar daca mai are un public fidel…EU, raman la parerea ca mediul online e locul potrivit pentru anunturi…

Acum, referitor la masina de spalat…eu am una noua si daca voi intampina vreo problema, cu siguranta voi cauta un meserias in online, s-o repare, pentru ca nu imi permit sa o inlocuiesc, asa de repede, cu alta noua.

3 Comments

    1. Din pacate ai dreptate…sunt un mare iubitor de padure si nu numai!!! Cand vad sutele de hectare doborate ma cutremur…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s