Metal Gear Solid V: Ground Zeroes intra pe piata in decembrie

După ce a dobândit o popularitatea impresionantă pe console, Metal Gear Solid V: Ground Zeroes  soseşte pe PC-uri în decembrie.

Deşi s-au lansat destul de  multe jocuri din seria Metal Gear Solid de a lungul anilor, aceasta este o franciză care continuă să aibă un public numeros pentru simplul fapt că titlurile nu par să fie lansate pe bandă rulantă. Până şi faptul că toate au fost realizate sub atenta supraveghere a aceluiaşi Hideo Kojima este o dovadă că fiecare poveste prezentată într-un joc face parte dintr-un plan mai mare. Niciodată afirmaţiile de mai sus nu au fost mai adevărate decât în cazul Metal Gear Solid V: Ground Zeroes, un titlu gândit în proporţie semnificativă ca o pregătire pentru Metal Gear Solid: Phantom Pain.

Ground Zeroes a fost lansat în urmă cu aproape jumătate de an în aplauzele criticilor şi s-a reflectat în peste un milion de unităţi vândute în doar câteva săptămâni. Partea fascinantă este că deşi titlul a fost disponibil doar pentru console şi au existat mai multe rapoarte că ar putea fi terminat în aproximativ două ore, fanii seriei l-au apreciat enorm. Pornind de la această premisă, din câte se pare, sunt mari şanse ca acelaşi titlu să fie lansat pentru PC, pe Steam, pe 18 decembrie anul acesta. La această oră, informaţia este la stadiu de zvon, dar un utilizator de pe forumurile NeoGAF pare destul de convingător când povesteşte că data respectivă a pornit de la un purtător de cuvânt al Konami UK care a participat la târgul de gaming IgroMir din Rusia. Ca o poveste de fundal, Hideo Kojima a afirmat încă din luna august a acestui an că, atât Ground Zeroes cât şi Phantom Pain, vor ajunge pe Steam. În acel context însă, creatorul seriei a omis să asocieze o dată lansărilor, astfel, trebuie să ne bazăm pe un pic pe zvonuri. În altă ordine de idei, Metal Gear Solid: Phantom Pain va fi lansat în 2015.

Sursa: playtech.ro

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s