Pizza- cu ajutorul aplicatiei de pe telefonul mobil

Asta vara, eram intr-o duminica echipat pentru alergare. Imi iau baiatul si plecam spre parc. El pe bicla, eu pe jos. Ajungem in parc unde aveam de alergat vreo sase kilometri. Intram in parc ii spun lui Alex , baiatul meu, ca incep alergarea de la terenul de fotbal al terasei River’ Longue si am sa fac cam patru ture.
Ajung la locul respectiv si pornesc motoarele, ca sa zic asa. Alex pedala pe laga mine si, bineinteles ca nu are rabdare. Nu-l bag in seama si imi vad de pasi mei. Dar, continua sa ma provoace. In plus incepe sa ma sacaie cu diverse intrebari. Asa incet-incet, incepe sa ma scoata din ritm.

Nu stiu daca alergam dupa el sau alergam sa scap el si, continuau intrebarile sacaitoare, cert e ca timpul in care am parcurs cei sase kilometri, a fost cel mai bun, de cand alergat aceasta distanta in parc.

Termin cu alergare si ne indreptam spre casa. Pe drum Alex a inceput sa-mi spuna, din ce in ce mai des si insistent, ca ii este foame si vrea pizzaaa. Era seara deja! De unde sa luam pizza. Norocul meu ca pe telefonul mobil am aplicatia: IOS, cu ajutorul careia pot comanda mancare de la diferitele restaurante din oras, inclusiv: pizza. Am intrat pe platforma: foodpanda.ro si am facut o comanda de pizza, pentru Alex si pentru mine, desigur…M-am uitat la ceasul telefonului cand am intrat in casa, era ora 20. 30. Dupa fix un sfert de ora pizza era pe masa noastra….Cand a iesit Alex din dus masa era gata….Nu va mai spun reactia de fericire a lui. Va imaginati!

Din cate stiu exista si-o aplicatie: Android pentru tableta, dar eu nu am folosit-o, inca…mi-a fost de mare ajutor aplicatia de pe telefonul mobil…

Advertisements

3 thoughts on “Pizza- cu ajutorul aplicatiei de pe telefonul mobil

  1. Aplicația pentru mobil, este disponibilă pentru iOS și Android, pe care am avut plăcerea să o testez. Din păcate nu au o aplicație și pentru Windows Phone (eu folosesc WP și în “Magazin” nu am avut plăcerea să găsesc aplicația).

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s