Puseele de anticoruptie ale DNA-ului

Tema “ofiterului acoperit” din aceasta saptamana de campanie a fost inghitita in ultimele 24 de ore de puseele anticoruptie ale DNA-ului. Iata, asa telegrafic, mutarile cu iz de catuse ale procurorilor care, au dormit “bine” in ultimii 10 ani, si acum , in prag de alegeri prezidentiale, simt nevoia sa arate cine sunt ei si pe cine, mai degraba, pot servi. DNA-ul vrea arestarea pesedistului Viorel Hrebenciuc. DNA-ul vrea arestarea pesedistului Ioan Adam. Despre Ilie Sarbu, socrul primului ministru, stim ca, deocamdata, a ramas urmarit penal, in regim de libertate.
Unde tace DNA-ul? Tace legat de Elena Udrea si afacerile ei cu Pinalti si cu Niro, de exemplu. Unde ar fi niscaiva stenograme. Dar cel mai grav ni se pare ca tace legat de zborul lui Cocos in Dubai, taman acum cand descoperisera procurorii ca e posibil sa se fi lipit si el de vreo 9 milioane de euro, in dosarul Microsoft. E drept, la intrebarea cum a zburat Cocos sa cucereasca tarile arabe, n-au raspuns pana acum nimic nici serviciile secrete.

Si, tot in saptamana aceasta am aflat ca unul dintre cei care au distrus Caile Ferate Romane, Mihail Necolaiciuc, a ajuns dupa gratii. Pentru, teoretic, 4 ani. Practic, vor fi vreo doi. 8 ani i-a trebuit unei instante din Romania sa ajunga la performanta de a-l scutura pe contele de Pojorata, pentru un tun de 2 milioane de euro, bani aruncati pe achizitii jenante din banii destinati protejarii infrastructurii CFR de inundatii. Credeti ca CFR e pe butuci ca a sifonat Necoliaciuc 2 milioane de euro dati de BEI. Evident ca NU. Asteptam sa vedem cati ani vor mai trece pana ce Necolaiciuc si sefii sai din ministere vor plati pentru sabotarea unei companii strategice.

3 Comments

  1. Astia ne cred prosti rau frate! Au atata tupeu ca ramai mut de uimire.Toti fura , toti smecheresc, toti excrocheaza si nu li se intampla nimic dar s-ar putea intr-o zi sa spunem noi precum d-ul presedinte:Mi-e teama ca noi v-am trimis in parlament si nu e bine d-lor parlamentari ,nu e bine si atunci sa vezi

  2. Necolaiciuc a stat prin Florida pe bani multi si abia acum a primit o sentinta iar Cocos s-a dus la soare .Speram totusi ca macar din 2015 sa-i vedem ca se plimba la DNA pe cei din clanul mafiot al cucului isterizat ca sa ne convingem ca exista justitie.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s