Minutul si scorul. Gol Alert, serviciul care te anunta cand s-a marcat in Liga 1

Iubitorii fotbalului din tara noastra se pot bucura, de un nou serviciu Seenow, care te va anunta în timp real scorul partidelor de fotbal din Liga 1, Cupa Ligii şi Cupa României.

Goal Alert trimite notificari de tip push pe smartphone si tableta. Acest serviciu este disponibil gratuit  pentru utilizatorii Seenow care au abonament Koolnet, dar orice microbist care urmareste deja meciurile la televizor isi pot activa serviciul Gol Alert pentru a vedea evolutia scorului si golurile marcate in meciurile transmise in direct de Seenow. Pentru aceasta categorie de utilizatori, activarea este disponibila cu 1 Euro + TVA/ luna sau de 3 Euro + TVA pentru intreg sezonul fotbalistic 2014 – 2015.

Seenow pune la dispozitia celor interesati posibilitatea testarii gratuite a serviciului Gol Alert pentru etapele urmatoare din cele mai importante competitii fotbalistice din România – Liga 1 si Cupa României – pana joi, 30 Octombrie, folosind codul voucher promotional AL3R7, cu mentiunea ca acesta trebuie activat

Ulterior, utilizatorii se pot abona folosind optiunea de plata directa pe factura Vodafone sau pot plati prin sms in retelele Orange si Cosmote, iTunes, card de credit sau direct din PayPal.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s