Regretele dor mult mai tare decat frica.

Multi oameni nu-si schimba viata pentru ca le este frica – frica de necunoscut, frica de a nu esua, frica de a nu pierde confortul caldut dar plictisitor in care se afla, frica de “gura lumii”, frica de succes, frica de schimbare s.a.m.d.

Permitem fricii sa ne guverneze si uitam sa traim cu adevarat. Insa, la un moment dat in viata lor, oamenii ajung sa constientizeze ca frica nu este reala, ca este doar o modalitate de a gandi pe care au preluat-o de la cei din jur sau ca este doar metoda prin care mintea lor doreste sa-si pastreze status quo-ul. Si atunci privesc in urma si isi spun “daca as fi stiut, as fi actionat altfel”, “imi doresc sa fi trait/gandit/simtit altfel” si isi dau seama cate trenuri au pierdut doar pentru ca le-a fost teama sa riste sa urce in ele.

Intreaba-te de ce ti-e frica mai mult: de teama pe care o simti astazi – cea care te impiedica sa traiesti asa cum visezi, sau de teama ca iti irosesti viata?

Nu-ti pierde viata privind cum pleaca trenurile in care iti doresti cu disperare sa urci ci fa-ti curaj si urca in ele. Nu-ti petrece restul vietii tale gandindu-te cum ar fi fost daca…

Traieste-ti viata. Asuma-ti riscuri. Descopera-ti curajul si puterea interioara si traieste din plin!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s