EADS- bomba din aceasta campanie?

Bomba EADS se apropie cu pasi mici, desigur, de protejata presedintelui Romaniei. Udrea, spun surse judiciare, l-ar fi acoperit pe Gheorghe Iaciu, un om de afaceri care a dezvoltat proiectul Greenfield, ca acesta sa spele in voie banii din comisioanele celor care luau spagi ca sa aranjeze afaceri cu EADS.
Candidata PMP pentru Cotroceni, Elena Udrea, spune ca e victima serviciilor secrete si ca dezvaluirile presei germane dar si ale celor care ancheteaza afacerea sunt doar manipulari ca s-o impiedice sa ajunga presedinte. Subiectul este la ordinea zilei. Presiunea dosarelor este uriasa. S-au inmultit intalnirile secrete si informatiile pe surse. Unii prind chiar curaj sa vorbeasca.

Seful ANRP a iesit sa spuna cum il ameninta oamenii lui Radu Pricop, ginerele presedintelui, sa deblocheze milioanele de euro despagubiri pe retrocedari dubioase si, mai mult, anchetate de procurori. ” Nu vreau sa-mi pun la plata copiii pentru ca unii care au luat sute de milioane de euro despagubiri si vor in continuare bani multi, desi Parchetul spune ca sunt urmariti penal. “ E declaratia lui George Baesu.

Se vorbeste si despre asta si despre fotografiile facute de oamenii profesionisti la Paris: UDREA si sefa de la DIICOT, impreuna, la cumparaturi in cele mai luxoase magazine.

Ce urmeaza?

3 Comments

  1. Uite ca au prins glas si surse judiciare deci in justitie nu e doar Alina Bica pe care s-o duci la Paris ca sa guste luxul lui Nutzi.Deci Nutzi l-a acoperit pe unul dar desigur ca nu pe gratis.Deci cuvantul de ordine in fam Udrea-Cocos era SPAGA,nene ca tre’ sa mergem la Paris sa-i ducem pe procurori ca deh,noi suntem oameni cinstiti si onesti si candidati la presedentie.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s