Batalia e pe viata si pe moarte

DNA a intrat in PRIMARIA PITESTI.

PROCURORUL NIŢU SPUNE CA AR PUTEA REDESCHIDE DOSARUL FLOTA….in opinia mea, asa ar fi normal…deoarece flota maritima si navala nu mai exista! Si, ca un sustinator al transportului fluvial, maritim si feroviar as dori, ca cei vinovati de colapsul acestora, sa plateasca…

Asadar, DNA l-a agatat azi pe primarul pesedist Tudor Pendiuc de la Pitesti. Acest a fost dus la pachet cu partenerul de afaceri al lui Pricop, ginerele lui Basescu. Pentru fapte de coruptie, care au dus la un prejudiciu de un milion de euro bugetului statului. Cei doi sunt de ore bune la interogatorii. In urma cu scurta vreme, presedintele pesedist al Consiliului judetean Constanta Nicusor Constantinescu a fost arestat pentru 30 de zile. Asadar, turul doi al alegerilor prezidentiale e cu arestari si retineri. Zanganitul asta de catuse suna destul de rau pentru unii. Azi, procurorul general Tiberiu Nitu, e drept, cu jumatate de gura, a anuntat ca dosarul Flota care atarna de libertatea presedintelui Basescu, ar putea fi redeschis la final de mandat. Cine poate sa bage mana in foc. In fond, presedintele n-a iesit sa ne spuna cu cine voteaza, cum ne-a obisnuit. In functie de asta, probabil, va fi un om liber SAU NU din decembrie incolo.

Ponta si Iohannis inca se tatoneaza unde sa se confrunte. S-a oferit Dan Diaconescu sa le fie moderator. Oricum, Ponta insista ca e premier si se ocupa de pensii si salarii, in timp ce Iohannis preia din ideile lui Macovei careia, deodata, i se pare imunitatea presedintelui suparatoare.

Cine va fi mai convingator dintre Ponta si Iohannis. Batalia e pe viata si pe moarte.

Pana la finalul campaniei vor mai fi si alte lovituri de-o parte si de cealalta parte…a esicherului politic, desigur!?!

1 Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s