Atac …cu gaini in campanie

ATAC CU GĂINI ÎN CAMPANIE

de Dana Grecu

Scandalul votului din diaspora si-a dat volumul mai incet in asteptarea deciziei BEC. Proaspat inscaunatul ministru de externe Teodor Melescanu s-a dus cu lectia invatata, azi, la BEC, sa le spuna judecatorilor ca MAE NU poate infiinta sectii noi fara o hotarare a lor. Una noua. Melescanu a fost la BEC dimineata. Acum e 7 fara un sfert. In afara de Muhulet, vicepresedintele AEP, care recunoaste
ca BEC face lucrurile pe jumatate, deci care critica din interior, nicio reactie. Faptele sunt acestea: in strainatate vor fi trimise 800 de mii de buletine de vot, se va dubla numarul cabinelor din sectii la 7 si vor pleca in excursie, de turul doi, vreo 300 de salariati ai MAE, care sa dea o mana de ajutor in ziua votului.
Azi s-a auzit foarte tare doar cotcodacitul unor gaini. Unele vii le jeleau pe unele moarte, aruncate toate in curtea sediului ACL din centru Bucurestilor. Adica, Iohannis e fricos ca o gaina si deci de asta nu vrea dezbatere. PSD e un partid de gainari, a sunat replica oamenilor lui Iohannis. In rest, ramane cum s-a stabilit. Iohannis si Ponta insista ca vor sa se intalneasca dar, ce sa vedeti, nu-i ajuta horoscopul.

Pentru cine vrea sa afle, dosarul Flota ar putea fi redeschis după 22 decembrie, când se încheie mandatul preşedintelui Traian Băsescu.

Advertisements

One thought on “Atac …cu gaini in campanie

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s