Atac …cu gaini in campanie

ATAC CU GĂINI ÎN CAMPANIE

de Dana Grecu

Scandalul votului din diaspora si-a dat volumul mai incet in asteptarea deciziei BEC. Proaspat inscaunatul ministru de externe Teodor Melescanu s-a dus cu lectia invatata, azi, la BEC, sa le spuna judecatorilor ca MAE NU poate infiinta sectii noi fara o hotarare a lor. Una noua. Melescanu a fost la BEC dimineata. Acum e 7 fara un sfert. In afara de Muhulet, vicepresedintele AEP, care recunoaste
ca BEC face lucrurile pe jumatate, deci care critica din interior, nicio reactie. Faptele sunt acestea: in strainatate vor fi trimise 800 de mii de buletine de vot, se va dubla numarul cabinelor din sectii la 7 si vor pleca in excursie, de turul doi, vreo 300 de salariati ai MAE, care sa dea o mana de ajutor in ziua votului.
Azi s-a auzit foarte tare doar cotcodacitul unor gaini. Unele vii le jeleau pe unele moarte, aruncate toate in curtea sediului ACL din centru Bucurestilor. Adica, Iohannis e fricos ca o gaina si deci de asta nu vrea dezbatere. PSD e un partid de gainari, a sunat replica oamenilor lui Iohannis. In rest, ramane cum s-a stabilit. Iohannis si Ponta insista ca vor sa se intalneasca dar, ce sa vedeti, nu-i ajuta horoscopul.

Pentru cine vrea sa afle, dosarul Flota ar putea fi redeschis după 22 decembrie, când se încheie mandatul preşedintelui Traian Băsescu.

1 Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s