Iohannis, nu stie pe ce lume traieste

Din pacate pentru Iohannis el nu stie pe ce lume traieste. El confunda atributiile guvernului si ale parlamentului cu cele ale presedintelui .. Este clar, acum dupa cele doua confruntari, ca in capul lui este varza totala , si staff-ul din spatele lui este intr-o mare eroare informationala voita sau nevoita…Acum, ca cele doua confruntari s-au desfasurat pe teren propriu ( RealitateaTV si B1TV), nu i-au adus si intrebarile pe care personal le asteptam ! Intrebarile legate de casele retrocedate , traficul de copii , dar cel mai jenant pentru el , se prezinta in fata electoratului ca fiind candidatul cu probleme in justitie inca pe rol , ca si maestrul sau , Basescu .
Innchei paranteza si revin.Cred ca daca venea orice om care are putina cultura despre politica l-ar fi pus la colt pe Iohannis. El saracul (sau bogatul…dupa averea pe care o detine si nu vrea in ruptul capului sa ne spuna si noua CHEIA SUCCESULUI personal) nu stie ca cei mai multi dintre colegii domniei sale au ajuns in parlament datorita legii care a permis formarea parlamentului cu aproximativ 600 de parlamnetari … Eu nu stiu ce se discuta in spatele usilor inchise, insa sa iti ameninti oamenii ca ii lasi fara paine doar ca sa dai bine la tv .. inseamna ca ai deviatie de comportamnet si nu esti rational , iar logica doarme undeva pe sub scaunele de la primaria Sibiului ….In fine legea gratierii si a amnistiei au un dublu impact in capul lui Iohannis la fel ca si imunitatea presedintelui .. acest om ar fi in stare sa desfaca Romania in bucati ca sa arate ca el este de partea romanilor …dar e total pe dos si e si foarte periculos pentru ca nu cred ca a citit vreo data Constitutia ( ADEMONSTRAT ASTA IN PRIMA CONFRUNTARE) ca sa nu mai spun ca e repetent la istorie – lucruri periculoase pentru Romania …Iohannis si cu staff-ul lui (Blaga, Gorghiu, Boc, Videanu, Ungureanu) ar fi in stare sa se imprumute de la FMI inca 100 de ani acum incolo ca sa arate ca ei sunt de partea americanilor … Si datoria aceasta de unde o vor plati romanii ? Cu banii de la UE ? Acesti oameni au ajuns atat de bolnavi dupa putere ca nu mai au logica, nici cea mai mica farama de logica numai exista in capul lor … dau investitiile pe care ar putea sa le faca China in Romania , doar de dragul mitului americanilor …si mai au curaj sa vorbeasca despre economie intrata in recesiune tehnica si transmit niste mesaje de lemn la fel ca si limba pe care ei o vorbesc …Sincer am obosit sa mai traiesc si sa mai ascult si sa vad cum toti idiotii iau decizii in numele meu … dar cat de mult contez eu ca cetatean ??? Cred ca nu fac doi bani atata timp cat suntem vanduti ca sclavi pe milioane si miliarde de euro care ajung in buzunarele altora …. Pacat de tara aceasta si de oamenii care se chinuiesc sa traiasca in ea…

Din blogosfera romaneasca va doresc f. multa sanatate!

4 Comments

  1. Prezidențiabilul ACL, Klaus Iohannis, a explicat astăzi, într-o conferință de presă, că a refuzat invitația Antenei3 pentru a participa în schimb la Digi24.

    Replica lui Mihai Gâdea a venit la foarte scurt timp după refuzul lui Iohannis, precizând că nu înțelege de ce Iohannis nu a acceptat invitația Antenei3.

    ”Digi are audiență de 0,2- 0,3. Îi cresc foarte mult șansele lui Iohannis să câștige. Și-a dat niște autogoluri fantastice. E cineva cu audiență mai mică decât Digi24? Eu nu aș fi vrut să îl insult pe domnul Iohannis, motiv pentru care eu nu l-aș fi întrerupt pe domnul Iohannis. L-aș fi lăsat să își termine fiecare frază. Lui Klaus IOhannis îi este frică să vină la Antena3. Nu știu de ce este laș. În această seară o să vină premierul Italiei și domnul Victor Ponta” a precizat directorul Antena3, Mihai Gâdea, după ce Iohannis a precizat că a declinat invitația acestei televiziuni.

    1. Si mie mi-a lasat impresia ca e frica de ceva. De trecutul lui…Are si alti scheleti in dulap…in afara de: traficul de copii(extrem de grav si pentru care sper sa dea rapid explicatii la Parchet, de cele sase case si retrocedarile cu dedicatie…sasul mai are ceva…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s