Anvelope noi de la Acvila Romania

                                  Atentie, atunci cand cumparati anvelope!
In acest articol vreau sa va atrag atentia acelora care achizitionati anvelopele, daca sunteti posesori de autoturisme, fireste! Fie ca sunt anvelope de iarna, fie ca sunt anvelope de vara, daca va decideti sa le luati dintr-o piata auto, cauciucuri second hand trebuie sa fiti atenti si sa le inspectati starea in care se afla cauciucurile.
5455
Trebuie sa aveti grija sa nu fie coapte sau crapate, chiar daca profilul pare bun sau foarte bun. Palpitati pereti laterali ai anvelopei, trebuie sa nu simtiti nicio bucata care sa va dea senzatia ca ar fi mai subtire, deoarece exista riscul ca in acel loc sa se produca o galma si in consecinta poate sa apara in mers o explozie.
Termenul de functionare pentru toate anvelopele este de cinci ani. Utilizarea lor peste acest termen nu mai reprezinta siguranta si va veti expune viata voastra si a pasagerilor, unui pericol mult prea mare.
Vedeti cate lucruri trebuie avute in vedere atunci cand cumparati anvelope second hand, de aceea eu unul va recomand sa achizitionati anvelope noi. Nimic nu se compara cu lucrul nou.
Bineinteles ca exista dezavantajul de natura financiara, dar e mult mai importanta pentru voi siguranta, decat pretul si in opinia mea… investitia se amortizeaza in timp.
Iar, daca timpul este cumva un factor important in luarea deciziei, sa zicem ca nu ai timp sa mergi prin magazine, ai acum alternativa in online.
Un prieten mi-a recomandat sa intru: pe site-ul acvila-romania.ro, am comandat de la ei si sunt foarte multumit.
Am beneficiat de consultanta de specialitate si de transport gratuit.
Si va mai ofer un sfat pentru intretinerea anvelopelor…este simplu si il puteti face voi pentru a le proteja:
Verificati presiunea si uzura anvelopelor odata pe luna…Lucrul acesta nu va costa absolut nimic si dureaza foarte putin.
Din blogosfera romaneasca eu va doresc tuturor: Drum Bun!
Advertisements

2 thoughts on “Anvelope noi de la Acvila Romania

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s