O lanterna performanta pentru situatii de urgenta

Atunci cand ne gandim la situatii de urgenta eu ma gandesc la anumite momente dificile care ne pot pune in pericol viata. Ma refer, de asemenea si la unele misiuni de salvare ce se desfasoara pe timp de noapte, la calamitati naturale( viscol, inundatii, cutremur), la situatii in care are loc cautarea unei persoane disparute. In toate cazurile mentioante, dar si in alte situatii e bine ca omul sau persoana care participa la o asemenea misiune sa aiba in dotare si o lanterna.

In opinia mea tipul de lanterne olight , se potrivesc cel mai bine. “Lanterna led Olight SR95s UT Intimidator”, este una din cele mai performante lanterne existente pe piata de profil.

1. distanta mare de iluminare , 1000 de metri;

2. dispune de 125oo de lumeni;

3. este echipata cu un sistem de racire performant putand fi utilizata un timp indelungat.

4. este echipata cu un alimentator de 7,4v si 7800 mAh;

5. este ideala si pentru paza obiectivelor;

6. are o rezistenta foarte mare la intemperii;

Este foarte important pentru echipele care au atributii in ceea ce priveste siguranta publica si situatiile de urgenta sa aiba informatii corecte despre noile echipamente, pentru a putea face achizitiile necesare.

O lantrena performanta este vitala dupa producere unui eveniment neplacut, cum ar fi cutremurul. Puterea mare pe care o are o lanterna led olight, distanta foarte mare pe care o are poate localiza victimele pe care le cauta o echipa de salvare.
Am dat exemplul: cutremurul, deoarece in momentul produceri unei astfel de calamitatea naturala, curentul se intrerupe, lanterna devenind singurul mijloc cu care o echipa de salvare poate lucra pe timpul noptii.
Mai sunt si alte situatii, cand echipele de salvare sunt nevoite sa folosesca lanterna. Cand persoanele aflate intr-o excursie se ratacesc si sunt surprinse de lasarea intunericului este necesar ca echipa de salvare plecata in cautarea lor sa aiba cele mai performante echipamente.

O lanterna ca cea din link-ul pe care vi l-am atasat ar trebui sa nu lipseasca din dotarea celor care au ca atributii cautarea si salvarea oamenilor dar si, pentru cei care au ca atributii paza diferitelor obiective.

Pe sit-ul e-lanterna se pot achizitiona si laterne de vanatoare. De asemenea se pot achizitiona acumulatori, incarcatoare si alte accesorii.

Cu siguranta nimeni nu isi doreste sa fie pus intr-o situatie dificila dar, se intampla, iar atunci cand echipele de salvare au in dotare echipamente performante, timpul de rectie este mult mai mic si sansa de supravietuire a celui disparut creste.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s