Jucării la promoţii

Incep acest articol cu o poveste.

O el si-o ea, sunt o familie! Stau cu privirea tintuita de ceva vreme in fata monitorului si cauta un magazin cu jucarii stralucitoare. Sunt imbracati, ca multi romani, modest, cu haine ieftine, au si-o casa modesta. Un Pc luat de la un magazin second-hand, mainile le sunt scorojite de munca. Cauta o jucarie pentru al lor copil. In curand va fi ziua lui de nastere si-ar  vrea sa-i faca un cadou frumos!
Cu cat navigau mai mult, cu atat ochii lor deveneau mai tristi, privirile le erau nesigure, vazand preturile care nu voiau sa se modifice.
-Uite, vezi ursuletul asta! E din plus! Si, este 60 de roni!… jubileaza el, fericit ca in sfarsit a gasit ceva care il va bucura pe cel mic. Ea, se uita mai atent si-i soptește …este 500 de ron, nu 50 de ron… El rosteste ceva printre dintii stransi, ea se uita la el si cauta mai departe.
E trist, e foarte trist! Probabil vor cumpara ca si anul trecut o ciocolata sau un calut cu calaret din lemn, cu luminite. Cine poate sti, ce-ar putea gasi!
Din pacate, multe jucarii sunt foarte scumpe, iar magazinele sunt populate de multi parinti tristi, care nu fac altceva decat sa se uite la preturi si sa spere ca poate de Sarbatori, se va intampla o minune. O minune care s-ar putea sa vina, s-ar putea sa nu vina!.

“O el si-o ea”, si-au pus mari sperante in magazinele online, iar eu cred ca jucariile ar trebui sa fie pentru toate categoriile de oameni. Copiii n-ar trebui sa fie privati de dreptul de a se juca. Parintii n-ar trebui sa simta durerea de a nu putea sa-si faca copiii fericiti. Indiferent de ce spun unii sau altii, toti copii trebuie sa aiba jucariile pe care si le doresc…

Inchei acest articol prin a spune, ca am gasit azi, in online:  un magazin de jucării cu multe promotii. Sper ca parintii sa poata gasi un cadou potrivit pentru cei mici, acum de sarbatori.

Advertisements

2 thoughts on “Jucării la promoţii

  1. Adevarul gol-golut.
    Din pacate datorita uri si dezbinari din ultimul deceniu traversat de noi toti am ajuns o natiune trista…ma uit pe strada si vad oameni grabiti si tristi…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s