Pentru cainele tau: roial canin junior ieftin

Foarte multi oameni aleg sa aiba pe langa casa, in curtea lor un animal de companie. Acest fapt, conform unor studii, au aratat ca este benefic pentru proprietari de animale de companie. Fiecare din noi ne alegem un animal de companie care sa ne reprezinte.
Cele mai cautate animale de companie sunt cainii, secondati de pisici. Dar, inainte de a lua o decizie in privinta adoptiei unui animal de companie, este bine de stiut ca un animal de companie are nevoie de timp pentru ingrijire.

Cainele este un animal de companie perfect atunci cand avem o locuinta la casa, cu curte, iar pisica pentru cei care locuiesc intr-un apartament de bloc. De retinut este faptul ca ambele animale de companie se ataseaza foarte mult de stapan, devenind un prieten de nadejde. Loialitatea lor poate transforma radical viata unui posesor de animalut. Oricat de singur te vei simti un animal de companie te va face sa treci mai usor peste astfel de momente, te va inveseli, te va scoate din starea aceea neplacuta.

Se spune ca, cainii spre deosebire de pisici, traiesc pentru ai ajuta pe oameni si nu-si uita stapanul niciodata. De asemenea, cainii mai au avantajul ca sunt inteligenti si pot fi dresati usor.

Empatia e o caracteristica a cainilor, el poate sa inteleaga dispozitia pe care o avem noi oamenii de aici si efectul terapeutic.

In incheiere va recomand roial canin junior ieftin.

 

 

 

 

 

 

 

 

2 Comments

  1. It’s in point of fact a nice and useful piece of info.
    I am satisfied that you simply shared this useful info with us.
    Please stay us up to date like this. Thank you for sharing.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s