Criteriul primei zapezii, Sinaia-editia a III-a

Infotripul “Criteriul primei zapezi” editia a III-a, incepe astazi la Sinaia.

O delegatie formata din agentii de turism si jurnalisti de la Chisinau viziteaza, timp de 4 zile, obiective si unitati turistice din Sinaia, Busteni si Azuga.

Evenimentul este organizat de Asociatia pentru dezvoltarea si promovarea turismului Prahova cu sprijinul Autoritatii nationale pentru turism.

“Vremea tine cu noi! La fel ca si anul trecut, ninge la Sinaia, la debutul evenimentului nostru de promovare internationala a statiunilor de iarna de pe Valea Prahovei. Agentiile de turism din Republica Moldova sunt consecvente in interesul lor de a promova vacantele la munte in Romania, mai ales in perioada sarbatorilor pe rit vechi. Cresterea vanzarilor este asteptata in urmatorii 3-4 ani, dar accelerarea acestui termen depinde si de vointa Romaniei de a se promova cu adevarat.” a declarat Adrian Voican presedintele APDT Prahova.

Agentiile de turism din Moldova spun ca numarul turistilor trimisi de ei in Romania s-a triplat in iarna trecuta, dupa infotripurile organizate de asociatia de promovare judeteana din Prahova.

Asociatia pentru promovarea si dezvoltatea turismului Prahova este un cluster judetean de turism, infiintat in anul 2008 sub forma unui parteneriat public-privat, avand ca membri: agentii de turism, hoteluri, Camera de comert si industrie Prahova, autoritati locale si judetene, Universitatea din Ploiesti.

Sursa: Visit Prahova

2 Comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s