Maine milioane de beculete se vor aprinde in Bucuresti

Circa trei milioane de beculeţe de tip LED, întinse pe aproximativ 24 de kilometri – vor fi aprinse mâine, de la ora 18.00, din Piaţa Universităţii din Capitală. Tot aici îşi va deschide porţile şi Târgul de Crăciun – Bucharest Christmas Market.

Beculeţele vor fi aprinse la ora 18.00, de către primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu. De asemenea, va fi deschis cel mai cunoscut Târg de Crăciun din Capitală: Bucharest Christmas Market. Timp de o lună, între orele 10:00 şi 22:00, îşi deschide porţile pentru cei care vor să intre în atmosfera Sărbătorilor de Iarnă şi să se bucure, alături de cei dragi, de spectacole de muzică populară, colinde, trupe cunoscute. Vor fi aduse tradiţiile şi obiceiurile din toate zonele ţării ce marchează Sărbătorile de Iarnă.

Bucharest Christmas Market este organizat anual şi se înscrie, încă de la prima ediţie, în reţeaua internaţională a celor mai importante Târguri de Crăciun din Europa – „Christmas Markets”, fiind oficial un membru al acesteia. La eveniment pot participa toate categoriilor de public, iar intrarea este liberă.
Va mai aduceti aminte ce succes a avut melodia lui Nicola?

2 Comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s