Academia de traduceri

Nu orice firma de: traduceri legalizate va poate pune la dispozitie un set consistent de traducatori de limbi atunci cand este vorba de niste traduceri tehnice. Pe langa limbiile de circulatie internationala precum: franceza, engleza, italiana, spaniola, puteti gasi traducatori si de: greaca, portugheza, ceha, suedeza, maghiara, chineza, araba, japoneza. De asemenea, este garantata calitatea traducerilor, punand in prim plan principiile pe care le voi enumera, oricare ar fi documentele dumneavoastra. Asadar:
– Certificarea ca traducerea este exacta si conforma parametrilor producatorului. Traducatorii sunt constienti de importanta extrem de mare pe care o are exactitatea traducerilor atunci cand este vorba de tehnica. Traducatorii discuta cu reprezentantii dumneavoastra probleme de detaliu pentru a se asigura de corectitudinea termenilor specializati si ultraspecializati.
– Coerenta si coeziune gramaticala in fiecare faza a proiectului. Traducerile online se remarca printr-un grad sporit de profesionalism pe tot parcursul lucrului pe document, ceea ce asigura un mai bun acces al clientilor la etapele traducerii.
– Preturi adecvate pentru proiectele dumneavoastra. Exista posibilitatea de negociere a preturilor in functie de marimea documentelor pe care urmeaza sa le traduceti. Exista cazuri cand termenii tehnici se pot repeta fara interventia de termeni noi, fapt care va grabi traducerea. Aveti asigurarea ca acest detaliu se va oglindi intr-un mod relevant in oferta pe care traducatorii online o vor face.
Principiile de calitate a traducerii sunt relevante dincolo de domeniul tehnic, stiintific sau de alta natura, pe care se lucreaza. Cele doua principii pe care le-am mentionat, la inceput sunt esentiale, in ceea ce priveste calitatea traducerilor.
Ele nu pot fi sustinute sau atinse doar prin persoane specializate in acest domeniu ( persoane cu studii, dar si cu experienta ).

Academia de traduceri, este un birou de traduceri ce isi are sediul in Bucuresti si, isi desfasora activitate cu ajutorul a 3oo de traducatori. Iar principiile enumerate mai sus sunt respectate cu strictete.

In concluzie, cand aveti nevoir de traduceri apelati la profesionisti academiei de traduceri.

v-am atasat si un videoclip de prezentare, pe care va invit sa-l vizionati.

 

 

 

Advertisements

2 thoughts on “Academia de traduceri

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s