Facebook Graph Search

Una din imbunatatirile, cea mai asteptata, de catre utilizatori retelei facebook, a fost in sfarsit implementata.

Acum este disponibil, Facebook Search, cu ajutorul caruia se poate gasi postari mai vechi. ”Ne-ați spus că cel mai important lucru este să găsiți postări pe care le-ați văzut înainte și acum puteți face acest lucru.” Aceasta este un mic extras din comunicatul facut pe blogul oficial, de cei de la Facebook, prin care anunta un upgrade important pentru Facebook Graph Search. Toti utilizatori am trecut prin asa ceva la un moment dat, pe Facebook. Postarile mai vechi ale noastre sau ale prietenilor nu puteau fi gasite indiferent de cat de mult cautam. De acum incolo,  datorita acestui upgrade pe care Facebook il face pentru variantele de PC si aplicatiile de iPhone, avem sansa sa regasim usor postarile vechi.

Asadar, atunci cand efectuezi o cautare folosind Facebook Search, in rezultate vor fi incluse si postari care contin cuvintele cheie introduse. Nu exista o limita temporala pentru rezultate, asa ca, teortic, se vor putea gasi postari vechi de ani de zile.

Mai trebuie mentionat faptul ca singurele postari pe care le vom putea gasi sunt cele publice sau cele care ne-au fost distribuite. Acest lucru este consecinta programului Facebook, prin care acestia doresc sa-si educe utilizatorii in privinta securitati. Dupa cum am spus mai sus, actualizarea va fi disponibila doar pentru varianta de PC si pentru aplicatia de iPhone, din aceasta saptamana.

5 Comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s