Siguranta locuintei- pe primul loc

In ultima perioada am asistat la lansare multor sisteme de suparaveghere inteligente. Este adevarat ca tehonologia avanseaza mult si putem alege o multime de gadgeturi la preturi din ce in ce mai mici. Asta este o consecinta a concurentei acerbe din piata de profil. Calitatea, insa nu ar trebui sa fie pusa pe planul al doilea, atunci cnd ne dorim achizitia unui produs, indiferenta care ar fi el. Iar, daca vorbim de un sistem de supravegere video al locuintei, acesta fapt( calitatea) trebuie sa fie in prim plan. Nu ne dorim ca sistemul sa cedeze foarte repede.
Cunosc multe persoane care nu mai doresc sa locuiasca intr-o casa fara sa aiba sistem de supraveghere. Bineinteles de calitate superioara. De aici si dorinta mea de a avea cat mai curand posibil. un asemenea sistem de : camere de supraveghere . Vreau sa imi stiu locuinta in siguranta, pe perioada in care sunt la serviciu sau plecat la cumparaturi. Vreau sa stiu ce se petrece in absenta mea:)

Am un amic, coleg de serviciu, care si-a angajat de curand o bona pentru copilas si, imi povestea, in una din zilele trecute, ca a aflat o multime de lucruri care se petrec in lipsa lui si a sotiei. De aceea si-a concediat foarte repede bona si a apelat la socra lui, pentru a sta cu copilul.

EV-IRDOME-04-128x128_0

Acum, sunt o multime de magazine online care comercializeaza diferite tipuri si modele de : sisteme de supraveghere. Sunt sisteme interesante pe care le puteti vedea si achizitiona daca locuinta dumneavoastra nu dispune, inca, de asa ceva!

Ia ganditi-va, veti pleca de sarbatori intr-o minivacanta sau la vara veti pleca in concediu, daca aveti montat un sistem de supraveghere si conectat direct pe tableta dumneavoastra nu veti fi mai relaxat? Cand stii, ca locuinta ta e in siguranta, nu-ti mai ramane decat sa te distrezi.

In concluzie siguranta locuintei trebuie sa fie pe primul loc, in preocuparile noastre!

 

 

Advertisements

One thought on “Siguranta locuintei- pe primul loc

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s