Nevoia de like-uri

Am vorbit mai demult despre ”nevoia” anumitor persoane de a avea like-uri, cat mai multe like-uri la o stare, la o poza, etc. Cu toate ca si acest lucru nu este ceva nou aparut, am vazut ca in ultima vreme multi inceara sa-si emotioneze “prietenii” prin diferite poze cu oameni saraci, bolnavi, etc. in care scriu ca 1 like = respect sau 1 share = 1 euro, iar lumea credula se ingramadeste sa dai like-urile in speranta ca vor ajuta pe cineva.

Cine castiga ? Cu siguranta nu acela care a dat like pozei… acela va ramane cu sufletul impacat, in schimb detinatorul de pagina si-a tras cateva zeci, poate sute sau mii de like-uri la o poza care devine, nu-i asa, viral pe facebook, apoi se alege si pagina cu cateva mii. Dar, pagina respectiva, ce sa vezi, este vanduta si fostul detinator se alege cu o suma frumusica de pe un lucru josnic, in opinia mea.

Poate se gasescu unii sa spuna ca acea persoana nu a influentat cu nimic, nu a fortat pe nimeni sa dea like, dar parerea mea este ca e ceva urat sa te folosesti de cineva batut de soarta, pentru niscaiva like-uri. Realizati ca nimeni nu va primi niciun ban, asa cum este mentionat in imagine..

Asadar, nu mai dati like la toate prostiile ! Daca dorit sa faceti un bine, dati un SMS unei campanii de donatii sau duceti-va prin oras ca sunt destui.

Voi ati vazut asemena poze ? Ce parere aveti ?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s