Tragedia de pe lacul Siutghiol

Zi de zi, sute de echipaje SMURD gonesc contra cronometru pe intreg teritoriul tarii, pentru a salva vietile unor semeni de-ai nostri…Se intampla uneori ca victime sa fie chiar ei cei care fac acest sacrificiu.

Un echipaj SMURD din Constanta, dupa ce a efectuat o misiune de salvare a cazut aseara la datorie. PATRU oameni (pilotul, copiloltul , medicul si asistenta echipajului) au murit la datorie in lacul Siutghiol din Constanta.

Dumnezeu sa-i odihneasca in pace !

PS. N-am inteles si n-am sa inteleg niciodata mass-media romaneasca, care este “specialista in toate”, cum se agata de un asemenea eveniment tragic, pentru a face audienta…Parea mea, fireste!

2 Comments

  1. Dumnezeu sa-i odihneasca in pace!
    In opinia mea, am vazut dezbaterile , sansele de supravietuirea era f. f. mici…doua victime fiind prinse cu centurile in scaun…

  2. In cei 25 de ani ce au trecut de la revolutie nimeni, dar absolut nimeni din cei care au condus si conduc tara asta nu a pus pret pe oameni.Toti au vrut functii, pozitii, averi( ce-or face cu ele) dar la romanul amarat nu s-a gandit nimeni ca nu are unde lucra( l-au trimis in tari straine sa aiba grija de altii nu de ai lui) nu are cu ce sa-si creasca copiii, sa-i de la scoli ,, inalte,, nu are bani de medicamente, de tratamente, de mancare..Asta e tara in care traim dupa 25 de ani. O tara frumoasa, bogata dar saraca in dragoste de oameni.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s