PNL, nu mai reprezinta liberalismul romanesc

Contestarea depusa de PNL la CCR pe Legea Bugetului e total aiurea si tradeaza de fapt metodele murdare si cinice folosite de pd -listi, aliatii lor de acum. Conform acestora trebuie sa faci orice sa-ti blochezi adversarul, chiar cu pretul prejudicierii unor categorii sociale importante. Nu conteaza nici pagubele pe care le aduci economiei printr-un asemenea demers. In mintea lor se gandesc ca oricum acele “categorii” nu sunt votantii lor, asa ca pot sa mai astepte. Sa sa iasa din sistem cum isi dorea cuplul Boc-Blaga! De fapt cam asta e talcul acestor contestatii la CCR, de a sabota electoratul PSD, si ca o victima colaterala, economia romaneasca. Se gandesc ca daca lucrurile merg bine, oamenii vor fi multumiti si vor vota masiv in 2016 tot cu PSD. Si, atunci nu trebuie sa le distrugem electoratul, ce conteaza Romania, ce conteaza economia….Ii manipulam inca odata si vor incerca si a doua oara, ca tot PSD-ul e de vina!? Daca romanii s-ar trezi nici n-ar mai intra in parlament, lichelele penale din “marele PNL”.
O asemenea forma liberala garnisita cu guzgani portocalii, recte pd -listi, nu reprezinta liberalismul romanesc, ci interesele de grup, ale structurilor mafiote, neatinse de justitia independenta, fireste!

In alta ordine de idei. Banuiam ca, aceasta femeie, Alina Gorghiu– pupila sasului, o sa continue si o sa dezvolte mai departe curentul bolnavicios de blamare, instalat de catre Adormescu, in ultima vreme in PNL. MAI IPOCRITI SI MAI DEMAGOGI DECAT LIBERALII LUI ADORMESCU NU A CUNOSCUT TARA ASTA, NICIODATA. Spun liberalii lui Adormescu, pentru ca Iohannis a fost un simplu calator prin acest partid.

Advertisements

4 thoughts on “PNL, nu mai reprezinta liberalismul romanesc

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s