Suplimente din online

De cate ori aduc in discutie cumparaturile, toti cei care participa la discutie pun pe primul plan pretul. In aceasta categorie ma inscriu si eu. De aceea, inainte de a lua decizia privind cumpararea unui produs, ma uit pe mai multe site-uri si compar preturile. Imi doresc sa ia acel produs la pretul cel mai bun pentru mine. Asta o fac deoarece nu imi permit intotdeauna sa cumpar un produs scump. Deh, bugetul!
De foarte multe ori am vazut diferente mari de pret de la un magazin la altu. Ma refer la magazinele online, pentru ca aici este cel mai simplu sa compari preturile. Stiu, de asemenea, ca ar trebui sa pun pe primul plan calitatea acelui produs, pentru a face o investitie buna.
Am vazut recent un studiu care spune ca, noi romanii, in marea majoritate, alegem dupa pret, nu dupa calitate. Aceast criteriu nu ar trebui sa fie regula, dar conteaza foarte mult bugetul fiecaruia.

In ultima vreme am observat o crestere a cumparaturilor din online si asta nu este deloc rau. De asemena am mai observat ca multa lume a inceput sa faca sport. Nici asta nu este rau. Faptul ca incepem sa constientizam, ca un corp sanatos, se poate mentine prin sport a dus la aparitia unor sali de fitness si a unei piete de desfacere pentru vitamine si suplimente alimentare.

Acum, legat de cei care s-au apucat de sport, pentru a-si mari masa musculara. Sunt persoane care nu au rabdare si apeleaza la diferite produse. Este alegere lor, pentru ca informatii privind problemele de sanatate care pot aparea, exista. Chiar daca este greu, in opinia mea, cu rabdare se poate ajunge la o masa musculara potrivita.

Este adevarat ca sunt si persoane care se lasa, dar nu discut despre aceste situatii.

In general, pentru a ajunge la o anumita performanta, este nevoie de o dieta echilibrata, trebuie sa avem grija sa evitam anumite produse si sa incercam cat mai mult sa consumam produsele naturale. Altfel vom avea probleme si tot efortul se poate resfrange asupra organismului. De aceea, cand luam o decizie e bine, mai intai sa ne informam. Este valabil in cazul vitaminelor si a suplimentelor. Unele sunt benefice organismului, altele poate ca nu. Este bine sa consultam un specialist. Sfatul lui ne poate fi de mare folos.

Eu, atunci cand doresc sa-mi cumpar suplimente arunc un ochi pe: www.shopbuilder.ro si, daca pretul corespunde bugetului alocat acestor produse, de multe ori, DA, cumpar. Este la fel de adevarat ca nu sunt un fan al suplimentelor nutritive si al vitaminelor. Achizitionez aceste produse si le consum iarna, atunci cand organismul meu are nevoie de asa ceva.

Legat de acest magazin online, de suplimente, vreau sa va mai spun ca pe langa suplimentele nutritive se pot cumpara si alte produse care ne pot ajuta in activitatea noastra sportiva.

Nu inchei fara a spune ca vitaminele si suplimentele nu sunt niste produse magice, care pot sa produca “pachete de muschi”. De aceea va recomand, chiar daca folositi aceste produse, sa nu renuntati la acivitatea sportiva, singura cale prin care ne putem modela un corp frumos.

Advertisements

One thought on “Suplimente din online

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s