Alotractari? De ce?

Astazi, vreau sa va povestesc o mica intamplare. Pentru cei care aveti permis auto si autoturism, sper ca acest articol sa va fie util. De ce? Pentru ca exista sansa ca si voi sa ramaneti pe drum cu masina( ceea ce nu va doresc) si, va fi nevoie sa stiti ce sa faceti.

Acum, pe scurt am plecat cu cativa amici spre munte dupa ce fiecare dintre noi am sarbatorit Craciunul in familie. Masina cu care am ales sa ne deplasam era a unui amic. Un Ford Focus cumparat de ceva vreme, second-hand. Toate bune pana ce am trecut de Ploiesti, de unde masina n-a mai vrut nici in ruptul capului sa inainteze. De ce? Pai, dupa popasul pe care l-am facut, n-a mai vrut sa porneasca. Drumul nostru nu ar fi fost intrerupt, daca amicul nostru ar fi avut ceva experienta si ar fi controlat densitatea baterie. Nu el, ci intr-un service auto…se putea face acest control odata cu scaderea temperaturilor. O baterie te tine vreo patru ani, dupa aceea va trebui sa o schimbi cu una noua. Amicul nostru nu ne-a spus nimic despre faptul ca, atunci cand a cumparat masina nu a verificat bateria si nici nu stia de chestia asta.
Da, pe bune, acum, chestia asta a fost pentru mine enervanta pe moment, dar mi-am adus aminte rapid ca in agenda telefonica am numarul de telefon si adresa de internet a celor de la alotractari.ro.
Cum era singura noastra modalitate de a ajunge in Ploiesti, de unde sa cumparam o baterie noua, m-am uitat pe pagina cu tarife a celor de la alotractari.ro   si, i-am sunat. Baietii au fost foarte rapizi, cred ca in douazeci de minute masina era pe platforma si ne-am intors in Ploiesti, de unde tot prin intermediul lor am cumparat si montat o noua baterie. Doar asa am putut sa ne continuam drumul pana in Sinaia.

Norocul  noastru a fost ca aveam acel numar si ca baieti au fost amabili si ne-au dus la service-ul auto din Ploiesti, altfel cine stie cate ore tremuram de frig in masina…

Poate ca unii din dumneavoastra veti spune ca asta: “nu are cum sa mi se intample mie”, asa am crezut si eu, de aceea este bine sa aveti in agenda voastra nr. de telefon al celor de alotractari.ro.

Advertisements

2 thoughts on “Alotractari? De ce?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s