Noile modele de pavele

De cate ori ma gandesc la amenajari interioare sau exterioare ale locuintei, am in vedere si mica mea gradina. Mi-ar trebui o gradina mai mare, dar pentru ca aceasta este curtea, ma limitez la ceea ce am acum. As avea destule idei pentru o curte mult mai spatioasa, pentru a avea un design unic si placut, dar le pastrez pentru viitor:)
Si, fiindca veni vorba de curtea locuintei nu pot sa nu va aduc la cunostinta noile modele de pavaje si pavele , descoperite de mine pe site-ul celor de la europav.ro

pav
Atunci cand doresti sa-ti modernizezi gradina sau curtea ta, trebuie sa ai foarte multe idei pentru a obtine un design placut si unic, asa vei reusi sa beneficiezi de avantajele obtinute in urma amenajarii, in fata prietenilor, amicilor si a vecinilor.

pavele-dale-redgri-europav-150x150

Un amic, intr-o discutie imi spunea ca daca ar fi sa aiba o casa cu curte ( locuieste intr-un apartament inchiriat) ar alege sa isi amenajeze toata curtea ca pe o mare gradina, din care sa nu lipsesca florile preferate ale sotiei sale: trandafirii si narcisele. Frumos, dar planurile de acasa nu se potrivesc intotdeauna cu cele din targ, este o zicala romaneasca. Spun asta deorece casele vechi (cel putin la mine in oras) nu dispun de mult spatiu, adica de curte. Cel mai potrivit loc pentru un asemenea vis, ar fi sa iti cumperi un teren pe care mai apoi sa-ti construiesti gradina, nu inainte de a ridica casa. Iar, din acest punct de vedere, cele mai ieftine terenuri sunt in mediul rural.
Am vazut multe sate in care s-a construit frumos multe case. Am vazut conditii ca la oras: apa, canalizare, gaze, curent electric…Am vazut curti pavate si gradini superbe. De aceea sfatul, pe care i l-am dat amicului, a fost sa-si achizitioneze un teren sau casa cu teren, in una dintre localitatile rurale, din apropierea orasului.
Iar ca sfat general, va spun ca Europav, este printre putinele firme care asigura si montajul acestor pavele, vedeti videoclipul atasat pentru a va convinge de calitatea lucrari :

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s