A murit Christine Valmy – Regina Cosmeticelor

Duminica seara, a incetat din viata cunoscuta antreprenoare din industria cosmeticelor. O complicatie pulmonara severa a pus capat vietii supranumitei  “Regina a cosmeticelor” si “fondatoarea cosmeticii moderne în România”, la Institutul “CC Iliescu” din Bucuresti.

Christine Valmy, in varsta de 88 de ani era internata din 8 ianuarie, in institutia mai sus amintita, iar pe langa pneumonia severa, mai avea si probleme cardiace.
Christine Valmy (fosta Cristina Xantopol) nascuta pe 25 octombrie 1926, la București, a fost estetician, consultant si antreprenor in industria cosmeticelor.  A lucrat atat in Romania, cat si în SUA, unde si-a schimbat numele din Cristina Xantopol, in Christine Valmy, asa cum este cunoscuta in industria cosmeticelor, in intreaga lume…

A emigrat in SUA, in anul 1965, impreuna cu familia sa, unde a pus bazele primei scoli pentru esteticieni din America dar, a devenit cunoscuta in lumea intreaga prin industria cosmeticelor, dupa anul1965, dupa ce un infiintat Christine Valmy Inc

Christine Valmy, a lasat in urma un imperiu al frumusetii, de care se ocupa, in ultima vreme, fiica sa, Marina in varsta de 64 de ani si nepotii sai.

DUMNEZEU sa o aiba in paza LUI! DUMNEZEU a luat la el o adevarata Doamna de o inestimabila valoare morala si profesionala!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s