e-Securities Romania – experienta si performanta

Nu cred ca printre cititori mei ar fi vreo persoana care sa nu fi auzit macar odata de bursa, de tranzactiile bursiere, de brokeri…Poate ca la inceput acest limbaj, specific domeniului financiar, a fost unul mai greoi. Dar, cu timpul am inceput sa invatam si, noi romanii, cate ceva.

Toate tranzactiile se desfasoara rapid. Stresul si tensiunea fiind stari foarte des intalnite la cei care si-a facut un nume in acest domeniu. Si, ma refer la traderi, cei fara de care acest domeniu nu ar exista. Buni specialisti in economie. Altfel nu ar avea cum sa faca fata provocarilor de zi cu zi.

Poate ca va intrebati cum au ajuns ei sa faca tranzactii cu multe zerouri pentru diferiti clienti. Raspunsul il gasiti la e-securities.ro. Ei sunt cei care pregatesc cel mai bine traderii, care sunt la inceput de drum, incepatori. Ei sunt cei care ii ajuta pe tineri care doresc sa imbratiseze o asemenea meserie, sa capete experienta.

e­Securities Romania este Business Introducer pentru Stock.com, ­singurul brand al Leadcapital Markets Ltd.

Ce poate oferi e­Securities Romania traderilor, clientilor institutionali, dar si clientior de retail, din Romania? 

Asa da cateva exemple:

-asistenta financiara plus suport online in peste 10 limbi;
-materialele educationale, grafice, analize tehnice si tutoriale;

-un trader calificat care sa se ocupe de strategia si tranzactiile, pe care vi le doriti realizate in bune conditi;

-prognoze financiare si previziuni economice;

De asemenea cei care aleg sa fie clienti, primesc in permanenta la tot felul de materiale cu caracter educațional, stiri, analize zilnice si instrumente de gestionare a riscului. Puteti gasi termeni des folositi , in acest domeniu navigand si prin online, dar e­Securities utilizeaza platforme moderne si performante de tranzactionare (Meta Trader4, Sirix Web Trader și Mobile Trader). Acestea fiind disponibile pe orice fel de dispozitiv, fie ca-i Android, IOS, sau html5.

Asadar, beneficiati de o conexiune permanenta si eficienta.

De ce ai alege sa fi trader? Ar fi multe motive, dar orice tanar ia in calcul libertatea financiara pe care o poate oferi, un asmenea job. Totul e sa ai rabdare!

Nu inchei fara sa va spun punctul forte, pe care de altfel se bazeaza si cei de la e-securities.ro, si il constituie oferta de servicii de cea mai buna calitate si, de asemenea, diversele instrumente pe care le poate pune la dispozitie, oricarui client.

Pentru doritori, acesta este contul oficial de twitter al companiei e-Securities , unde gasiti noutatile despre firma si link-uri relevante.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s