Noul PNL (fost PDL) corupt pana in maduva oaselor.

O stire bomba a ajuns azi in mass-media romaneasca si este legata de dosarul Microsoft. Personal, eu cel care de multe ori am scris despre spagile pedelistilor, n-as considera ca fiind ceva extraordinar. Se stia, dar nimeni nu vroia sa-i “lege” si sa recupereze prejudiciul.

Asadar, fostul ministru al Comunicaţiilor Gabriel Sandu si omul de afaceri Nicu Niro, s-au cerut la vorbitor. Au turnat la DNA ca sa-si micsoreze pedeapsa. Gabriel Sandu susţine in declaratia sa ca ii dadea lunar lui Emil Boc câte 300 000 de euro si ca Udrea, Cocos si Pinalti i-ar fi impus sa aduca 4 milioane de euro la partid. Nicu Niro, un alt inculpat in acelasi dosar, a declarat ca i s-a cerut sa cotizeze cu 9 milioane de euro la campania electorala a lui Traian Basescu din 2009. Sunt detalii terifiante care demonstreaza ca regimul lui Basescu cel fara de pata, a fost unul putred pâna la maduva, iar acest asa-zis partid – Noul PNL (nascut din fuziunea PDL- PNL), a fost creat tocmai pentru ca cetateanul sa fie derutat. Sa li se steraga urmele…in fata electoratului.

Interesant totusi ca nu li se pune catusele si, ma refer la Boc, Udrea, etc…Declaratia lui Sandu ar trebui sa-l trimita si pe Basescu, ca SIMBOL al coruptiei, direct la Jilava. Va amintiti ca Adrian Nastase a facut puscarie pentru cateva afise in trofeul calitatii?
Comparati acuzatiile impotriva lui Nastase, cu acuzatiile la adresa campaniei electorale a lui Basescu, Boc, PDL-PNL.

“Ştiind că nu dispun de această sumă, Cocoş şi Ştefan, persoane interesate în derularea în continuare a contractului de licenţiere Microsoft, mi-au propus să închei contractul în condiţiile impuse de ei cu firma susţinută de Florică şi în contrapartidă, ei să plătească la partid 2 milioane de euro şi să contribuie la campania prezidenţială cu alte două milioane de euro. Chiar şi în aceste condiţii, din totalul cheltuielilor efectuate de mine pentru campania electorală, pe care le estimez la 5 milioane de euro, am recuperat doar 2,7 milioane de euro.”

Aceste afirmatii facute in fata procurorilor DNA de fostul ministru Gabriel Sandu inseamna implicarea penala, cu toate consecintele ce decurg de aici, a fostului prim ministru Emil Boc si a fostului presedinte Traian Basescu.

4 Comments

  1. Cu cat stau mai mult la beci cu atat incep sa realizeze ca nu sunt intangibili si incep sa se toarne unii pe alti cu speranta ca nu vor ajunge sa stea ani de zile in puscarie. .

  2. Este de bun simt ca cele doua personaje sa ajunga la [uscarie.Pacat este insa ca oamenii care au murit ca urmare a actiunilor acestor saltimbanci nu mai pot fi inviati.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s