TVA va scădea de la 1 ianuarie 2016

Premierul Romaniei, Victor Ponta a declarat ieri, la Iasi unde s-a aflat la manifestarile dedicate unirii, ca actuala echipa guvernamentala ia în calcul reducerea, de la 1 ianuarie 2016, a cotei taxei pe valoare adaugata, fie la nivel general, cu unul sau doua procente, fie pe anumite categorii de produse.

  “‘Va trebui să luăm o decizie de politică fiscală dacă mergem cu o reducere la toată lumea, de la 24% să vedem cu cât putem să o ducem în jos, cu un procent, cu două, sau dacă mergem pe păstrarea nivelului general de 25% și mergem până la 9% pentru anumite categorii de produse cum am făcut pentru pâine sau cum am procedat de la 1 ianuarie 2015 pentru turism, pentru pachetele all-inclusive” a spus premierul Victor Ponta

La finalul unei întrevederi cu oamenii de afaceri din Iasi, V. Ponta a spus ca Guvernul va mentine la 16% cota unica de impozitare atât in 2015, cat si in 2016. De asemenea, premierul a afirmat ca actuala cota redusa la contribuția de asigurari sociale va fi mentinuta si in 2016 si, ca Guvernul va implementa, din acest an, legislatia privind scutirea de impozit pentru profitul reinvestit

Premierul Victor Ponta, a mai declarat , ca va face tot posibilul pentru a se opune accederii la guvernare a celor “care în 2010-2011 luau șpăgi de la Microsoft”, el raspunzând astfel dorintei exprimate joi seara de Klaus Iohannis, in emisiune slugi liberale de la postul aflat in insolventa RealitateaTV.

Iohannis si-a exprimat dorinta de a lucra cu un alt guvern. Adica, cu un guvern condus de Predoiu cel care face gargara de dimineata pana seara pe la posturile aflate in faliment B1Tv si RealitateaTV.

Catalin Predoiu este cel care a promovat-o in functia de secretar de stat la Ministerul Justitie pe Infractoare=procuror DIICOT ALINA BICA.

Un proverb romanesc suna cam asa: “spune-mi cu cine umbli ca sa-ti spun cine esti”. Valabil in cazul lu’ Iohannis.

Advertisements

One thought on “TVA va scădea de la 1 ianuarie 2016

  1. stiti ce este dureros? daca si de data asta romanii au dat-o in bara si se pare ca au dat-o, se va instala lehamitea! ar trebui sa-i cerem presedintelui Iohannis sa ne spuna ce vrea sa faca cu tara asta, macar acum, ca in campanie nu prea a spus, concret, punct cu punct si nu sa isi exprime doar dorinte! faptul ca vorbeste de partidul lui nu e bine deloc, tara trebuie sa-i fie partid!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s