Alina Gorghiu- Vasile Blaga si foamea de putere

Altceva nu mai stie!!! In afara de razboiul pe care il poarta cu Victor Ponta, nu mai stie altceva. “Elena: lu’Iohannis”. De dimineata pana seara cu Ponta in gura. Cine ar fi crezut ca are atata rautate si atata foame de putere, doamna asta ? Pe Vasile Blaga il stiam…

Temele fluturate in alegeri, pentru ai fraieri pe romani, au fost readuse in spatiul public de Vasile Blaga si Alina Gorghiu cu: moguli, baroni locali, diaspora disperata si nu mai sunt inlocuite cu altceva. Acesti sefi ai PNL(sau PDL ?) ar face mai bine sa se gandeasca la problemele tarii care trebuiesc rezolvate urgent nu la ciolanul din care nu au apucat sa roada inca. Cred ei ca am uitat cine a taiat salariile , cine a dus TVA-ul de la 19 % la 24%. Cine a imprumutat tara asta cu 20 de miliarde de euro!!! Inde sunt banii?
Ce face presedintele lucrului bine facut ? Jocuri murdare ca si Basescu sau cu Basescu? Parca dorea liniste si multa munca…Ce vrajeala!!!
I-ar sta mai bine sefei PNL-ului sa iasa din postura de țață de pe marginea șantului !! Sa incerce sa lucreze cu actualul guvern, sa indrepte lucrurile acolo unde trebuie si sa ne arate ca merita sa-i votam in 2016. Sau le este peste capacitatea mentala?

Este acelasi mod abject de a face politica prin declaratii sforaitoare… atacuri la persoana incitare la ura si dezbinare. Cucoana, am mai vazut din astea! Asta arata ca urmezi pasii dinainte stabiliti de cineva. GHICI, GHICITAOREA MEA , cine sta in spatele lui Alina Gorghiu si Vasile Blaga?
Tare prosti ne mai credeti!

PNL  este PDL si Alina  Gorghiu este copia perfecta a lui Elena Udrea!

Advertisements

2 thoughts on “Alina Gorghiu- Vasile Blaga si foamea de putere

  1. Nostalgică după perioada când bătea din picior în faţa lui Bogdan Olteau sau a lui Mihai Voicu, Alina Gorghiu dă ultimatum Guvernului, ce misto!!:)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s