Pinalti- o sa vorbeasca!

O suta de persoane cu diferite functii in statul roman sau cu afaceri importante sunt implicate in ilegalitati flagrante cu bani publici, in Dosarul Microsoft. Asta a declarat, de dupa gratii, primarul suspendat de la Piatra-Neamt, Gheorghe Stefan, alias Pinalti.

Gheorghe Stefan este arestat in dosarul Microsoft, sustine ca nu are decât vina de a fi stat la o masa intr-un hotel al lui Dorin Cocos si ca, probabil, Gabriel Sandu l-a trecut pe lista potentialilor vinovati pentru ca era tracasat de conditiile din puscarie. 

Declaratia data de Pinalti pentru Antena 3: “Principalele persoane în această afacere sunt Claudiu Florică şi Dinu Pescariu şi alte peste 100 de persoane cu rang de prim-miniştri, miniştri, secretari de stat, funcţionari publici din ministere, de la SGG, parlamentari, oameni de afaceri, avocaţi, care după opinia mea unii sunt nevinovaţi, alţii vinovaţi în proporţii diferite cu un grad de implicare mai mare sau mai mic.” Pinalti a promis ca va face publica lista cu cele 100 de persoane dupa ce va iesi din spital unde a fost internat pentru o interventie la coloana. 

Asadar, serialul “denunţurilor de după gratii ” va continua, iar sefa DNA confirma asta. 

PS. Azi a fost luata cu mandat si dusa la DNA,  Elena Udrea, fosta ministresa…

1 Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s