Zona de confort

“Omul nu poate descoperi noi oceane dacă nu are curajul de a parasi tarmul.” André Gide

Ca sa ajungi intr-un loc nou trebuie sa ai curajul sa pleci din locul in care te afli acum, sa lasi un urma zona de confort, rutina, obisnuinta, iluzia sigurantei si sa iti dai voie sa explorezi viata cu tot ceea ce are ea sa-ti ofere.

De multe ori zona de confort este o inchisoare ale carei usi sunt deschise, dar tu esti atat de atasat de inchisoarea ta incat iti este teama sa o pierzi. Insa doar in momentul in care iti depasesti lasitatea si teama si iti accesezi curajul si dorinta de a explora viata vei putea sa traiesti pe deplin, in acord cu cele mai frumoase visuri ale tale.

Nu uita ca zona de confort in care stai acum nu este sigura, ci poti sa o pierzi oricand chiar si daca te lupti din greu ca sa o mentii. Astfel ca ai de ales: fie iti asumi riscul de a explora noi teritorii, asa cum stiu ca visezi, sau poti sa iti hranesti frica si sa te agati de zidurile inchisorii tale care se pot prabusi oricand, indiferent de vointa ta.

Alege intelept pentru ca stii ca ai mult mai multe de vazut si de trait cand iti dai voie sa depasesti iluzia sigurantei in care te complaci acum.

sursa: Ursula Yvonne Sandner

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s