Etichetele de pe sticle

In primul rand as dori sa subliniez faptul ca, in Romania ultimilor ani, industria destinata organizarii de evenimente a crescut si a devenit din ce in ce mai creativa datorita concurentei din aceasta piata. Acest fapt se constata si pe segmentul destinat bauturilor alcoolice care a dus la o noua abordare in ceea ce priveste designul si imprimarea etichetelor. A devenit o necesitate personalizarea acestora cu numele clientilor, locatia si data evenimentului. Acestea, datorita tehnologiilor noi aparute si in Romania, pot fi imprimate direct pe sticla.

Asadar, un eveniment special poate fi personalizat incluzand o mica parte din personalitatea si caracterul organizatorului.

In al doilea rand, consider ca pentru promotii sau lansarile de produse noi, etichetele tip “neck-hanger” sunt ideale. Asta datorita faptului ca etichetele non-adezive se pot atasa sticlelor avand ca si efect, in primul rand atragerea atentiei printr-un mod creativ de prezentare si in al doilea rand ofera informatii clare despre produsul respectiv…

neck-hanger
De asemenea acest tip de etichete poate fi aplicat direct din rola comandata sau bucata cu bucata.
Cu siguranta, ca informatiile pe care le ofera o eticheta, indiferent de produsul de care vom vorbi, acestea sunt citite de catre clienti.

In al treilea rand, oricine doreste sa-si promoveze o afacere se poate gandi si la modul in care isi va face promovarea produsului. Un lucru important il constituie eticheta, designul ei.

Ca si sfat, atunci cand va decideti sa incepeti o mica afacere, in primul rand trebuie sa va ganditi la publicul tinta. Folosind etichetele autoadezive ca fiind cel mai simplu mijloc de promovare, rezultatele nu vor intarzia sa apara.

Asadar, foloseste lucrul acesta in favoarea afacerii tale.

Si daca tot am adus in discutie, prin acest articol, importanta etichetelor, pentru promovarea produsului este bine sa folositi etichete autoadezive, ca cele pe care le-am descoperit in navigarea mea pe net.

Advertisements

3 thoughts on “Etichetele de pe sticle

  1. Ca si sfat, atunci cand va decideti sa incepeti o mica afacere, in primul rand trebuie sa va ganditi la publicul tinta. Folosind etichetele autoadezive ca fiind cea mai simplu mijloc de promovare, rezultatele nu vor intarzia sa apara.
    Asadar, foloseste lucrul acesta in favoarea afacerii tale.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s