Noul Pnl- lăcuste nocive

Măi ce m-am înfuriat. Am văzut şi eu documentarul Channel 4. Da, spune povestea unor ţigani şi români săraci, cu probleme. Dar o spune romanţat, îi transformă din săracii de care aici, la Bucureşti, ne-am feri pe stradă, în nişte eroi fascinanţi, oameni care plâng (cum am plânge şi noi) când îşi lasă acasă copiii ca să plece la muncă în Anglia.
Şi, da m-am înfuriat, dar pentru muntele de ipocrizie al domnului Catalin Predoiu, a cărui engleză e mai proastă decât a lui Alex, -nepotul meu.
M-am înfuriat pentru că din cauza haitei lui Basescu şi a celorlalţi hoţi cu gulere albe se trag: Blaga, Gorghiu, Vass, Udrea cu tot Noul lor PNL…oamenii ăştia sunt împinşi de sărăcie să îşi lase în urmă copiii. Ţigan, maghiar, român, asta e o tragedie pentru oricine.
M-am înfuriat pentru că toate potlogăriile, privatizările frauduloase, licitaţiile măsluite şi oblăduite de elita noastră cleptomană şi transpartinică îmi alungă din ţară, deja de ani de zile, prea mulţi prieteni. Şi ce contează culoarea pielii sau dinţii pe care îi ai sau nu în gură? Toţi avem astfel de prieteni, toţi suntem trişti pentru astfel de despărţiri.
Nu domnule Predoiu, nu madamă Gorghiu şi tot poporetul îmbrăcat în liberali, nu faţă de Channel 4 trebuie să protestaţi. Ci în fiecare dimineaţă în faţa oglinzii în care vă priviţi. Acolo să protestaţi. Soi nociv de lăcuste ce sunteţi.

2 Comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s