Audiente modeste pentru show-ul: “Sunt celebru, scoate-mă de aici”

Ma uitam saptamana asta pe audientele de la show-ul: “Sunt celebru, scoate-mă de aici” si am vazut, ce se vede si de pa LUNA ca sau prabusit. La inceput a existat un oresce interes, dar odata cu desconspirarea locatiei( e in “jungla de la Buftea” si nu in jungla Africii), audienta s-a prabusit. Semn clar ca multii din concetateni mei nu mai inghit manipularea mass-mediei romanesti, nici macar a evazionistilor de la ProTV.
Si, ar mai fi un motiv: oamenii s-au plictisit de glumele si limbajul grasanului( Bobonete, parca il cheama). Nelipsitele aluzii, ale comediantului manelist, la sex, il fac si pe Cabral sa se rusineze.

Oamenii din “jungla Buftei” sunt platiti sa stea acolo. Ei sunt acolo ca la serviciu, zambesc fortat precum la revelioanele de pe vremea lui Impuscatu’.
Cum ar fi fost daca showul asta era pe bune. Ar fi existat poate suspans, actiune si concurenti adevarati. Exact ce ii lipseste acestui show. Dar, ProTv-ul ne-a obisnuit cu improvizatii, manelism la tot pasul si campanii de manipulare, evident, de doi lei.

2 Comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s