Cosmetice bio

Nu am idee cati dintre noi, ne mai gandim in aceste vremuri la sanatate si produsele pe care le folosim, in fiecare zi. Pentru a avea un organism sanatos sunt in acest moment foarte multe magazine online care comercializeaza produse bio. De la alimente bio, pana la cosmetice bio, sunt diferite oferte iar, eu considerat acest fapt ca pe un semn pozitiv. Nu ar fi posibila aparitia unui magazin online daca nu ar exista si cumparatori, mai ales ca domeniul acesta al produselor bio este mai putin cunoscut. Sunt sigur ca cei mai multi comercianti se bucura de un numar din ce in ce mai mare de clienti. Iar atunci cand produsele bio sunt de calitate, de la producatori celebri precum truenatural sau gamarde, succesul este garantat.

Cand discutam despre produsele naturale, ne gandim in primul rand la alimente si dupa aceea la cosmetice si asta deoarece punem pe primul loc mancarea sanatoasa.
Asta-i valabil in cazul nostru, al barbatilor. Dar, in cazul doamnelor si domnisoarelor lucrurile se schimba radical. Ele sunt mult mai interesate de cosmeticele naturale, al caror proces de fabricare si ingrediente sa nu puna in pericol organismul. Spun asta deoarece ele, doamnele si domnisoarele, au o atentie deosebita la modul in care arata pielea lor si datorita acestui fapt folosesc cosmeticele bio, cu toate ca pretul lor este mai mare decat al cosmeticelor obtinute cu ajutorul produselor chimice,

In opinia mea, este foarte important sa ne gandim la sanatatea noastra, fie ca-i vorba de alimentatie , fie ca e vorba de cosmeticele pe care le folosim in ingrijirea de zi cu zi. Trebuie sa anlizam produsele din punct de vedere al sanatatii noastre si nu al pretului, gandindu-ne la viitorul nostru.

cosmeticplant-crema-de-noapte-hidro-lipo-activa-cu-aloe-vera-si-unt-de-cacao_4200
Ca o concluzie, cosmeticele bio trebuie sa fie pe lista noastra de cumparaturi, sa facem posibila achizitia lor cat mai des, chiar daca sunt mai scumpe, sa nu uitam de beneficiile asupra organismului nostru. iar, pentru cei care locuiesc in orase mici sau la tara unde nu exista magazine cu produse bio, mediul online este o solutie la indemana…

Advertisements

One thought on “Cosmetice bio

  1. Din pacate in zilele noastre este o invazie de produse bio in schimb cand citesti eticheta vezi ca fie nu au nicio legatura cu nimic natural, fie au in compozitie foarte putine ingrediente naturale.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s