Alina Gorghiu- vaduva vesela si bogata

Daca ar intra toti, toti, toti penali la “brutarie”, din fostul Pdl actualul PNL , Alina Gorghiu ar deveni vaduva vesela si bogata. Asadar, ar ramane cu marea avere a PDL stransa cu multa sudoare de BLAGA et COMP (sedii multe, conturi, etc.). Problema mare este daca ajung impreuna la guvernare, impreuna cu secta basista pitita sub poala lui Alina Gorghiu si care acum se dezice de trecutul lor mizer. Astia devin noii miliardari din mafia gulerelor albe. Ei l-au facut pe descreieratul de Basescu presedinte in 2004 si sunt responsabili pentru ascensiunea lui Udrea, ca si Coldea.
Sunt la fel de vinovati, desi stiau ce ilegalitati se comit, s-au complacut, si-au fuzionat, ca le iesea si lor…
Nu este improbabil sa ajunga oranjgutanii astia revopisiti la guvernare caci pe toti nemernicii din PDL nu ii poate baga nimeni la inchisoare.Tot mai ramane unul de samanta si daca nu ramane in extremis, obiceiurile proaste se transmit usor – vedem deocamdata limbajul lui A. Gorghiu.
Bagatul tuturor sectantilor la inchisoare ne-ar costa atat de mult ca ne-ar creste PIB-ul substantial -e un exemplu dat de Stiglitz insusi. In fine, nici nu stiu daca ne-am permite, dar sa fim optimisti, caci poate ajuta si diasporezii ingrojorati de binele tarii, poate contribuie si ei la sustinerea cheltuielilor cu inchisorile.
Nu ar fi o treaba? Poate ii convinge domnita Gorghiu

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s