Asa ceva: Lovitura pentru MCV

Lovitură pentru MCV şi pentru cine l-a făcut atâţia ani – răsfăţatul rapoartelor Comisiei Europene, lăudat cu şapte guri în fiecare document european referitor la justiţie a intrat, la prânz, după gratii. Horia Georgescu a fost reţinut de procurorii DNA într-un dosar legat de ANRP – este acuzat de un prejudiciu de 75 milioane de euro din umflarea despăgubirilor. Nici măcar lui Georgescu nu i-a venit să creadă când a văzut cătuşele şi se pare că s-ar fi opus arestării.

Nu-i pacat de bietul om asa serios si ,,integru,, sa-l ia DNA-ul cu japca ?

Advertisements

2 thoughts on “Asa ceva: Lovitura pentru MCV

  1. ei na, și ???!!! lumea voastră nu-i și a noastră?!?!? bucurați-vă că aceștia sînt cu pîrnaia la zi !!!! altfel, lumea voastră era doar a voastră !!! .. așa că .. stopați-o … !

  2. Ok l-au luat pe Georgescu dar ce cu cieilalti Blaga Boc Predoiu Boagiu Anastase Duta si Basescu cuplul Codruta & Coldea ii tine inca in brate la caldurica caci e clar la toti caci totul a fost condus si protejat de acesti indivizi care acum sacrifica cite unul Aceasta e numsi praf in ochii lumii nu vor deocamdata sa ajunga la cei mari caci vor cadea si cei ce ereau pusi sa apere dreptatea legea si tot ce deriva din aceasta

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s