Frica si limitare sau incredere si abundenta

Mentalitatea, sistemul de credinte, valorile tale si felul in care percepi viata determina calitatea vietii tale. Poti sa ai fie o gandire focusata pe supravietuire, pe fuga de saracie sau o mentalitate in care te focusezi pe succes si abundenta (pe toate planurile vietii). Primul tip de gandire provine din si genereaza frica, iar cel de-al doilea se bazeaza pe incredere.
Priveste in jurul tau si observa: oamenii care au putin, care sunt tristi, deprimati si nefericiti, vorbesc mult despre frica, despre teama de a pierde si despre nevoia de siguranta. Ei au credinte de genul “viata este grea”, “trebuie sa te multumesti cu putin”, “ai grija sa nu pierzi” s.a.m.d. si ei sunt acei oameni care, cu toate ca se straduiesc sa fuga de saracie, ea ii urmareste constant. E si normal sa se intample asa deoarece mintea noastra nu proceseaza negatia (deci degeaba gandesti “nu vreau sa fiu sarac”) si va face sa devina realitate exact acel lucru pe care ne focusam cel mai frecvent (adica lipsurile in acest caz).
Pe cand, oamenii care isi concentreaza energia mentala si fizica pe avea din ce in ce mai mult pe toate planurile (psihic, mental, material, social, spiritual), pe a avea succes, si isi urmaresc cu incredere si determinare visurile si obiectivele, sunt acei oameni care sunt fericiti, sanatosi si care emana bucuria de a trai.
Oamenii care se bucura de viata sunt acei oameni care isi hranesc increderea si nu frica, care stiu ca fericirea nu este data siguranta si zona de confort, ci de a te dezvolta neincetat, de a invata, a evolua si de a deveni tot ceea ce poti sa fii.
Frica si limitare sau incredere si abundenta – alegerea iti apartine!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s