Site-ul lui Octavian Patrascu

Azi navigand prin online am descoperit site-ul lui Octavian Patrascu. Acolo am citit articolul: “Economiile lumii in 2015 si provocarile de business” al carui autor este Octavian Constantin Patrascu.
Din articolul respectiv aflam ca Statele Unite vor avea in 2015 cel mai ridicat grad de crestere economica, in timp ce China isi va incetini ritmul de crestere al economiei.
Interesant de retinute este ca chiar si asa, “cred ca urmatoare tara ca si potential, in ceea ce priveste tranzactionarea online, este China”, afirmatia ii apartine lui Patrascu Octavian, business developer.
Tot parcurgand articolul respectiv aflu ca, “China este tara cu cei mai multi milionari din lume”, declara acelasi Patrascu Constantin Octavian.
Despre China s-a vorbit si s-a scris foarte mult in ultimii ani…Foarte multi au considerat ca investitiile din aceasta tara sunt o solutie la lipsa capitalului datorat crizei pe care o traversa Europa. Mult s-a scris si s-a vorbit putin insa s-a si materializat in investitii reale.

“Exista inca incertitudine. Faptul ca economia lumii a trecut printr-o criza foarte mare, ii determina pe multi oameni de afaceri sa ramana in garda, mai ales ca au avut multe de invatat in toti acesti ani”, spune Patrascu Octavian Constantin.

In articolul, pe care l-am citit, am aflat de riscurile la care este expusa economia mondiala sau ma rog amenintarile pe care le vede autorul articolului, la adresa economiei mondiale bazandu-se si pe anlizele facute de specialisti si analisti de la PwC. De fapt intregul articol se bazeaza pe amaliza celor de la PwC.
Pentru cei care sunt preocupati de mersul economiei pe site-ul respectiv gasiti multe articole interesante.

In arhiva site-ului respectiv am gasit un alt articol la fel de interesant despre cum: “IT-ul produce cei mai multi miliardari”, cu referire la retelele de socializare: Facebook, Twitter si cel mai mare motor de cautare din lume Google.

In incheiere, va invit sa rasfoiti site-ul pentru a fi informati, iar pe  Octavian Patrascu il puteti urmari pe retelele sociale precum: Octavian Patrascu TwitterOctavian Constantin Patrascu Google Plus sau Patrascu Octavian Pinterest.

3 Comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s