PNL se bazează pe votul penalilor condamnați definitiv.

Pe mail am primit urmatoarele randuri:
Dobrițoiu, Chiuariu au fost condamnați definitiv de un complet de magistrați. Acești domni reformează statul de drept și pun umărul la programul “România lucrului bine făcut”. Domnii mai sus menționați sunt liberali.
Mda, corupții neamului ( Udrea, Șova, etc) trebuie plimbați cu cătușe în fața noastră și domnii condamnați definitiv ( Dobrițoiu și Chiuariu) ne explică că justiția îi independentă și decizia instanței trebuie respectată și nu comentată. Domnilor, îmi permit luxul să gândesc și să spun public că liberalii își bat joc de proștii de pe facebook. Reformarea statului se face cu ajutorul penalilor condamnați definitiv. Lucru nemțesc.
Șova, Udrea, Cocoș și mulți alți domni cercetați de DNA se bucură de prezumția de nevinovăție. Care-i diferența între PNL și celelalte partide? PNL se bazează pe votul penalilor condamnați definitiv. Celelalte partide se delimitează de penali și nu promit marea cu sarea pupându-se pe gură cu oameni condamnați de justiție. Mă întreb retoric: ambasadele nu-i văd pe penalii liberali? Când pleacă Chiuariu și Dobrițoiu din Parlament atunci putem vorbi că domnii de la PNL împreună cu Președintele Iohannis respectă decizia justiției independente.”

1 Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s