Site cu rochii

Site-urile de imbracaminte si in mod special cele cu imbracaminte de dama sau ma rog, in cazul nostru, rochii de club helenboutique, sunt o nisa aflata intr-o permanenta expansiune. Ma refer cu precadere la online-ul romanesc. Ce se intampla afara, nu prea stiu, ca nu accesez magazinele online straine. Asadar, toate magazinele din online pe care le-am vizitat, au imbracaminte pentru dama si intr-un colt asa exista si o mica sectiune destinata barbatilor.

IMG_1392-220x330

Nu-i deloc surprinzator faptul ca anumite magazine din online sunt specializate pe: rochii de seara sau rochii de club. Probabil ca exista o mare cerere pentru asa ceva, altfel nu s-ar justifica. Asta asa, ca o mica introducere.

Dar, cand spunem rochii de seara sau “rochii de club helenboutique” automat spunem eleganta, spunem bun gust. Bineinteles ca acest fapt se datoreaza calitatati acestora, a materialele folosite sau a croieli. Nu cred ca exista cineva care atunci cand vine vorba de rochii de seara sau de club sa se gandeasca la ceva ciudat. Fireste, ca nu se merge la serviciu cu o asa rochie, ci la un eveniment special.

Eu, recunosc ca pentru mine moda nu-i un subiect pe care sa-l abordez prea des si nici nu sunt vreun mare cunoscator, dar cand e vorba de site-uri se schimba datele problemei. Si, pe site-ul cu pricina am vazut o chestie extrem de interesanta, categoria speciala pentru Suport Clienti unde gasiti: Contact, Returnari si un Istoric al comenzi
Acum o sa va intrebati si voi, cum si eu m-am intrebat cum se face livrarea unei rochii pentru ca-i ceva mai special. Raspunsul l-am aflat de pe site. Adica dupa ce iti alegi produsul, acesta este ambalat individual in cutii cu sigla helenboutique, livrarea facandu-se printr-o firma de curierat ( Urgent Curier) intre 2 si 5 zile. Si, un aspect deloc de neglijat rochiile sunt cele din fotografiile de pe site.

Toate site-urile(magazinele din online) care se adreseaza femeilor, adica sexului frumos, venereaza de fapt femeia, punandu-le la dispozitie haine de cea mai buna calitate, de la firme de top, realizate cu mare grija din materialele cele mai bune.

In incheiere va invit pe ele.ro sa descoperiti ce surprize a pregatit Iepurasul la Bucureti Mall

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s