Te cunosc mai bine

Sunt oameni care renunta la visurile lor pentru ca apropiatii lor ii descurajeaza, le spun ca nu vor reusi sau ca nu au abilitatile si puterea necesara ca sa obtina ceea ce-si doresc.

Influenta celor din jurul tau, cei care spun ca “te cunosc mai bine”, ca “stiu ei ca nu va merge”, ca e “o prostie sa faci asta”, poate sa fie profund demoralizatoare pentru tine. Ei pretind ca te iubesc si ca iti vor binele, insa prin ceea ce spun nu fac decat sa-ti taie aripile si elanul.

Atunci cand doresti sa iesi din zona ta si a lor de confort, asteapta-te la astfel de atitudini si ignora-le pur si simplu. Oamenii care te descurajeaza vorbesc despre propriile lor frici, despre propria lor neputinta si despre dorinta lor ca lucrurile sa ramana la fel pentru ei – schimbarea ta ar insemna ca le perturbi lor echilibrul.

Nu permite ca egoismul si credintele limitative ale altor oameni sa stea in calea visurilor tale. Ignora toate acele voci care te fac sa te indoiesti de tine sau care te subestimeaza.

Da-ti voie sa visezi, fa-ti un plan de actiune si urmareste-ti cu determinare si ambitie obiectivele. Cei care te iubesc cu adevarat, te vor sustine sa-ti atingi visurile si ei sunt oamenii care merita sa ii tii aproape de tine in calatoria vietii tale.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s